Άπαντες έτοιμοι για τον Αμερικάνο…

Την Κυριακή το απόγευμα (7μ.μ.) το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας ενδεχομένως να φανεί μικρό. Πολύ μικρό για να χωρέσει τους φίλους του Γιώργου Αμερικάνου, οι οποίοι θα βρεθούν εκεί για να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο, τον αγώνα που δίνει ο «Παγκόσμιος»!

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ κι εκείνοι του ΣΠΑΚΕ είναι απ’ τους πρώτους που ήδη έχουν δηλώσει παρόντες, καθώς θα είναι εκείνοι που θα ιδρώσουν στο παρκέ για τον «Παγκόσμιο». Αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι και οι μόνοι, καθώς η ανταπόκριση είναι μεγάλη κι εκείνοι που θα θέλουν να τιμήσουν τον Αμερικάνο αρκετοί. Κι η είσοδος για το φιλικό παιχνίδι δεν είναι απαγορευτική… 10 ευρώ για τον «Παγκόσμιο» είναι μικροποσό!!!

Όσον αφορά τις δυο ομάδες, που θα παραταχθούν στο παρκέ είναι:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ: Αγιασοτέλης Γιώργος, Αριδάς Παναγιώτης, Γαλακτερός Νάσος, Γκούμας Βασίλης, Κόντος Απόστολος, Λανές Βασίλης, Κορωνιός Άγγελος, Μπογασιώτης Κωνσταντίνος, Παταβούκας Κωνσταντίνος, Ποδαράς Δημήτρης, Σκουρτόπουλος Θανάσης, Τσοσκούνογλου Νίκος.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τρόντζος Γιώργος.
ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Μπαμπανικολός Νίκος.

ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΚΕ: Αλεξανδρής Βαγγέλης, Αραποστάθης Παύλος, Αντζουλάτος Τόλης, Γιαννούλης Γιάννης, Δημητροκάλης Δημήτριος, Ζωγράφος Νίκος, Κουρουπάκης Ιωσήφ, Κορωνέος Παναγιώτης, Λινάρδος Νίκος, Μπακίρογλου Μενέλαος, Παπακωνσταντόπουλος Τάκης, Ράμος Θανάσης, Σάκος Γιώργος, Τζαλαλής Σάκης, Φακουκάκης Μιχάλης, Χαϊκάλης Ανδρέας.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Αλεξανδρής Βαγγέλης, Γκιούσμας Βασίλειος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δουβής Σταύρος, Βιδάλης Θόδωρος, Τσαγκαμίλης Ανδρέας.