Άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Μύτικα

Το μέλλον του μπάσκετ βρίσκεται στα τμήματα υποδομής και στον Μύτικα Λάρισας έχουν ήδη ανοίξει τις… πόρτες τους για τα μικρά παιδιά που θέλουν ν’ ασχοληθούν με το μπάσκετ. Ήδη εδώ και λίγες μέρες οι εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου ξεκίνησαν όπως ενημερώνει ο σύλλογος με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

“Ο Σεπτέμβριος εκτός από μήνας που αρχίζουν τα σχολεία είναι και ο μήνας που τα παιδιά επανέρχονται στα αγαπημένα τους αθλήματα.
Η ακαδημία μπάσκετ του Μύτικα είναι εδώ ακριβώς για αυτό τον λόγο και θα λειτουργήσει για άλλη μια χρονιά, πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχθεί όσα μικρά παιδιά αγαπούν το μπάσκετ.
Άρχισαν οι εγγραφές για την περίοδο 2011 – 2012 στα τμήματα της ακαδημίας, για παιδιά 5 έως 14 ετών (χρονιές από 1997 έως 2006).
Για την εγγραφή χρειάζονται:
1. Αίτηση
2. Πιστοποιητικό υγείας από παιδίατρο/καρδιολόγο
3. Ετήσια συνδρομή (για παιδιά Β’ δημοτικού και άνω)
*Τα παιδιά που πηγαίνουν νήπια και Α’ δημοτικού προπονούνται ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Α.Σ. Μύτικας Λάρισας προσκαλεί όσους νεαρούς αθλητές, γεννημένοι τις παραπάνω χρονιές, επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών του, να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα 6944-162631 (κ. Μωυσή Δαυίδ), 6946-150775 (Κα Γεωργοσούλη Αννέτα) και 6932-182020 (κ. Σαμουλαδά Μπάμπη)”.