Πολλοί  γνώστες της πορτοκαλής θεάς, έχουν δηλώσει ότι το αντίδοτο στη κρίση που περνάει το μπάσκετ και όχι μόνο, βρίσκετε στα νέα παιδιά. Έτσι  μετά την μεγάλη επιτυχία των παίδων και εφήβων , της κατάκτησης του πανελλήνιου πρωταθλήματος, αρκετοί μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες  θέλησαν να ντυθούν στα «κιτρινόμαυρα».

Αυτό  θα μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου που θα  ξεκινήσουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Άρη (Έφηβοι, Παίδες, αλλά και Νεανίδες), όπως ανακοινώθηκε σήμερα (19/08). Οι  εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 19.00-21.00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη ( κάτω από τη Θύρα 3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»). ενώ το πρώτο ραντεβού  για τη νέα χρονιά δόθηκε  το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση: «Οι  υπεύθυνοι των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου μας ανακοινώνουν ότι οι εγγραφές στις ακαδημίες ξεκινούν στις 29 Αυγούστου, στα γραφεία κάτω από τη Θύρα 3. Τα γραφεία θα είναι ανοικτά από Δευτέρα έως  Παρασκευή και ώρες από τις 7 μέχρι τις 9 το απόγευμα. Οι ακαδημίες του συλλόγου στεγάζονται στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα δύο γήπεδα της Θύρας 3 και στο γήπεδο της Θύρας 1. Η πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών ορίζεται για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.