Άρχισαν οι προπονήσεις

Μετά την ενημέρωση των γονέων αλλά και των παιδιών για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας το Σάββατο 22/9 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, άρχισαν από τη Δευτέρα 24/9 οι προπονήσεις των τμημάτων της υποδομής με συμμετοχή πολλών αγοριών και κοριτσιών.

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο που έγινε και η ενημέρωση και πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών καθηγητών Φυσικής Αγωγής με μεγάλη πορεία στον χώρο του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την στιγμή λειτουργούν κανονικά όλα τα τμήματα που είναι τα εξής : Εφηβικό, Παιδικό, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Προπαιδικό, Παμπαίδων, Μίνι, Προμίνι ,Ακαδημία.

Οι προπονητές των τμημάτων μας είναι οι κ.κ. Καρακατσούνης Ιωάννης , Καρακατσούνης Κων/νος , Μάνος Αντώνης , όλοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή εμπειρία στον χώρο με κύριο χαρακτηριστικό τους την αγάπη προς τα παιδιά και τον ζήλο που δείχνουν στην προπονήσεις, στην εκμάθηση των βασικών στοιχείων και στην διαμόρφωση χαρακτήρων εντός και εκτός γηπέδων. Αυτό φυσικά φαίνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς στην ομάδα αλλά και στην δουλεία που γίνεται από το 2007 έως και σήμερα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό τομέα.

Επίσης υπάρχουν σκέψεις να λειτουργήσει και φέτος το τμήμα της Πορταριάς που λειτουργούσε τα προηγούμενα 4 χρόνια σε συνεργασία πάντοτε με την έφορο μας την κ. Κρυονερίτη Ευτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες για ενημέρωση και εγγραφές στην ομάδα μας μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα  6946284232 (cosmote), 69715658929 (what’s up),  6974890112 (what’up) και φυσικά στην γραμματεία της ομάδας μας  6987048486 (what’s up).

Ελάτε να παίξετε και να διασκεδάσετε με το μπάσκετ με τους πιο καλούς προπονητές στον χώρο και να ζήσετε από κοντά εμπειρίες αξέχαστες κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτό το δείχνουν οι εκδηλώσεις της ομάδας που έχουν γίνει μέχρι και σήμερα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Μ Π Α Σ Κ Ε Τ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ