Άσσος η Σεβίλλη, πολλά τέρματα σε Primera Divison Παραγουάης και Eredivisie «βλέπει» η Defencebet μέσω του BETroom

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η πρώτη επιλογή της Defencebet μέσω του BETroom προέρχεται από την Eredivisie, εκεί όπου η Φέγενορντ θα φιλοξενήσει την Φίτεσε.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο θετικές εμφανίσεις πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Αλκμααρ με το ευρύ σκορ 4-0 και πήραν την πρόκριση μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του κυπέλλου συντρίβοντας της Ντε Χαανγκ με 5-1.

Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα η Φίτεσε αν την υποτιμήσει ο αντίπαλος της μπορεί να κάνει την ζημιά. Στις 4 από τις 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις των φιλοξενούμενων σκόραραν αμφότερες οι δύο ομάδες. Στις 3 από τις 5 αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Φέγενορντ σκόραραν αμφότερες. Επιλογή μας το over 2.5 στο 1,55. (κωδ 1538/Σαβ 20:45)

Ήρθε η ώρα να ποντάρουμε σε μία επιλογή από την Primera Division εκεί όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι μετράνε 6 νίκες και 1 ήττα στο Σαντσες Πιχουαν έχοντας σημειωθεί στις 6 από τις 10 αναμετρήσεις 3 ή περισσότερα τέρματα. Χωρίς νίκη η Μάλαγα μακριά από το γήπεδό της έχει 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.Θα στηρίξουμε την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι να πάρει τους βαθμούς της νίκης.Ο άσσος στο 1.50 (κωδ 1553/Σαβ 21:30)

Τέλος κλείνουμε την τριάδα μας με μία αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Παραγουάης εκεί όπου τα στατιστικά μας δίνουν μία πιθανή επαλήθευση πολλών τερμάτων. Η Νασιονάλ Ασουνσιόν θα φιλοξενήσει την Ρίβερ Πλέιτ Ασουνσιόν. Στις 10 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις των γηπεδούχων σκόραραν αμφότερες οι δύο ομάδες ενώ στις 5 από τις 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα. Στο 1,53 να σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα.(κωδ2444/Σαβ 01:10)

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΦΙΤΕΣΕ Over 2.5 (1.55)
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΛΑΓΑ 1 (1.50)
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ Over 2.5 (1.53)

Περισσότερες επιλογές από το Σαββατιάτικο κουπόνι του στοιχήματος στο Defencebet.com