Έγιναν τα… αποκαλυπτήρια του Πανελευσινιακού!

To κτήριο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας γέμισε χθες (19/9) από κόσμο για να δουν από κοντά τη νέα ομάδα του Πανελευσινιακού. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε οι Αντιδήμαρχοι της πόλης, κ.κ Λινάρδος, Μίχας, Λιάσκος ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Θανάσης  Κριεκούκης, αντιπρόσωποι των χορηγών εταιρειών, ο κ. Στράνης Δευθυντής Δημοσίων Σχέσεων από τα Ελληνικά Πετρέλαια AE και οι Παναγιώτης και Ελένη Ζαφείρη από τη SIME ΕΠΕ, ο κ. Κώστας Νικολάου ως εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας και ο κ. Νίκος Αδάμ, πρόεδρος των Παλαιμάχων του Πανελευσινιακού, ο κ. Κώστας Οικονομόπουλος από το Τμήμα Στίβου του Πανελευσινιακού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ομάδας και της Εθνικής Ελλάδας κ. Γιάννης Καλλιτζάκης, ο κ. Νίκος Μάνδαλος από τον Σταχυοφόρο καθώς και η κα Μαρία Μοίρα, Πρόεδρος του Ελευσινιακού και άλλοι εκπρόσωποι ομάδων της περιοχής.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Φιλίππου ανέφερε στην ομιλία του:

«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία επιδιώξαμε να παρουσιάσουμε μια αξιόμαχη ομάδα, την καλύτερη δυνατή με τα χρήματα που διαθέτουμε, μια ομάδα που θα έχει και ΑΥΡΙΟ.
Φετινοί μας στόχοι είναι:

α) να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά αποφεύγοντας τον υποβιβασμό (μιας και φέτος υποβιβάζονται 5 ομάδες), χωρίς βεβαίως να μας φοβίζει η άνοδος ή να πανικοβληθούμε αν πέσουμε.
β) Να περάσουμε καλά, η διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και να διασκεδάζει ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την ομάδα.

Η ομάδα μας αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με το μέγεθος της πόλης και αυτό οφείλεται σε όλους όσοι στέκονται στο πλάι μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Στο Δήμο Ελευσίνας, στα Ελληνικά Πετρέλαια, Μέγα χορηγό της ομάδας, στη SIME ΕΠΕ, Χρυσό χορηγό, στην εταιρεία μπετόν Άγγελου Πέππα, στην Cosmote, στην Forthnet, στην εταιρεία Λινάρδος ΕΠΕ, στο κατάστημα αθλητικών Γιώργου Ηλιάδη, στο κατάστημα ΕLE-ALE και όλους τους φίλους που συνεισφέρουν υλικά και ηθικά».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, οι παίκτες που παρέμειναν από την περσινή περίοδο και τα φετινά αποκτήματα. Τη φετινή ομάδα του Πανελευσινιακού αποτελούν οι:

4. Κυριακόπουλος Γιάννης
5. Νίκου Θωμάς
6. Κουκουράβας Βαγγέλης
7. Μαγκουνής Σπύρος
8. Βούλγαρης Νίκος
9. Μπαλάφας Βαγγέλης (αρχηγός)
10. Διολέτης Μελέτης
11. Δεληγιάννης Χρήστος
12. Μαναβόπουλος Σωκράτης
13. Κωνσταντακόπουλος Θανάσης
14. Γιαννουλάκος Βασίλης
15. Μαντζιώρης Νίκος
16. Χάλαρης Στέλιος
17. Ηλιάδης Ηλίας
18. Στεφάνου Στέφανος

Προπονητικό team:
Γιώργος Σκαραφίγκας – προπονητής
Μπάμπης Λιαδάκης – βοηθός προπονητή
Ματθαίος Καραχάλιος – γυμναστής
Βασιλεία Γκουζίνη – Scouting.