Έκλεισε ο… κύκλος του Γρίβα στον Μανδραϊκό!

Ο Μανδραϊκός έκανε μία από τις πιο μεστές αγωνιστικά σεζόν του, εξασφαλίζοντας την άνοδό του από τη Γ΄ στη Β΄ εθνική. Στα νέα αυτά… λημέρια, όμως δεν θα έχει τον γνωστό του “τιμονιέρη”, καθώς ο προπονητής Γιάννης Γρίβας δεν θ΄ ακολουθήσει.

grivasΟ τεχνικός που ανέλαβε τον Μανδραϊκό από τη Β΄ ΕΣΚΑΝΑ και τον ανέβασε ως τη Β΄ εθνική, έκρινε ότι ο κύκλος του έκλεισε στην ομάδα κι έτσι αποχαιρέτησε. Την απόφασή του την γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, στην οποία ευχαριστεί τον πρόεδρο του Μανδραϊκού Μελέτη Παπανικολάου, αλλά κι όλους όσοι ήταν δίπλα του αυτή την εξαετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από έξι χρόνια ως head coach στην ομάδα του Μανδραϊκού έφτασε να ολοκληρώσουμε έναν απόλυτα επιτυχημένο κύκλο. Από τα γήπεδα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ φτάσαμε στη Β’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου κι αυτό ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς που συνδυάστηκε με μπόλικο μεράκι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Μέλετη Παπανικολάου, όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε και τον κόσμο που συμπαραστάθηκε με θέρμη στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Το γεγονός ότι αποχωρώ δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι ένας φίλαθλος του Μανδραϊκού. Εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό στην ομάδα και τα όσα πετύχαμε μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια να είναι απλά η βάση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».