delliosΈνας έφυγε και ένας παρέμεινε σήμερα στη Νέα Ερυθραία… Ο μεν Γιώργος Δέλλιος συμφώνησε να ακολουθήσει και στη Β΄ Εθνική τον Πανερυθραϊκό, ο δε Νίκος Γεωργοπαπαδάκος αποχώρησε από την ομάδα έπειτα από μία διετία στα κόκκινα.

Την περασμένη σεζόν ο Γεωργοπαπαδάκος υπήρξε βασικό στέλεχος του Πανερυθραϊκού στην (ανεπιτυχή) προσπάθεια που έκανε να παραμείνει στην Α2, έχοντας 7,9 πόντους, 3 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 26 αγώνες. Ο Δέλλιος, από τη μεριά του, είχε συνδρομή 3,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ μ.ό. σε 27 αγώνες.

«Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ, που διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα, δικαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ένστικτο, την επιλογή αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο coach Χουχουλής δίνοντας του την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Γιώργος σίγουρα κατάφερε μέσα από την περσινή του πορεία και απόδοση να αποτελεί πλέον και αυτός ένα πολύτιμο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του Πανερυθραϊκού. Εμείς του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική σεζόν για να προσφέρει και αυτή τη χρονιά θέαμα και συγκινήσεις σε όλους τους φίλους της ομάδας».