Έναρξη 3ου τουρνουά ακαδημιών Ιωνικού Νικαίας

tournoua-iwnikosΤο 3ο τουρνουά του Ιωνικού Νικαίας είναι προ των πυλών (έναρξη στις 4/5). Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των 2 προηγούμενων τουρνουά που διοργανώθηκαν από την Ομάδα μας και φέτος, η διοργάνωσή μας προβλέπεται άκρως ανταγωνιστική αλλά και αθλητική για τους νέους αθλητές και τις ομάδες τους που θα συμμετάσχουν.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν εκτός του διοργανωτή Ιωνικού, είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Πανιώνιος, ο Πανελευσινιακός, το Π. Φάληρο, ο Άρης Νικαίας, η Τερψιθέα Γλυφάδας, η Προοδευτική, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Μίλωνας.

Παράλληλα, στις 10/5, ξεκινά και το τουρνουά των Νεανίδων, με τη συμμετοχή πέραν του διοργανωτή Ιωνικού, της Προοδευτικής, του Πήγασου Κορυδαλλού, της Φιλίας Περάματος και του Φοίνικα Πειραιά.

Σκοπός του τουρνουά, είναι να απολαμβάνουν τα παιδιά την χαρά του παιχνιδιού, αναπτύσσοντας αρχές όπως η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός, με αθλητικό πνεύμα και αγάπη για το άθλημα.

Στόχος του τουρνουά, είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ώστε από τις ακαδημίες να βγαίνουν κυρίως καλοί φίλαθλοι και όσο το δυνατό καλύτεροι αθλητές, για να είναι πάντα κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Σύνθημα λοιπόν του τουρνουά είναι “ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ”.