Ένας διεθνής στο 3Χ3 του Ηρακλείου Κρήτης

athinaiouΛίγες ώρες πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας, για την προετοιμασία ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, ο Γιάννης Αθηναίου, θα βρεθεί στο Ηράκλειο Κρήτης για το τουρνουά 3Χ3, το οποίο διοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω κι εγώ μέρος σε αυτή τη γιορτή του 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η Ομοσπονδία. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ιδιαίτερα μακριά από την Αθήνα, δηλαδή σε επαρχιακές πόλεις και νησιά. Ο κόσμος του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί μας και αυτό είναι διπλή χαρά για μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο και θα περάσουμε υπέροχα’’, δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που εφέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.