Ένας ψηλός είναι ο μεγάλος στόχος του Μέγα Αλέξανδρου αλλά σε καμία περίπτωση δεν βιάζονται, αφού έχουν μπροστά και τη περίοδο με τις αποδεσμεύσεις και θέλουν να βρούνε ότι καλύτερο γίνεται πάντα στη καλύτερη τιμή. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είμαστε σε περίοδο κρίσης και… προσέχουμε για να έχουμε.

Εξελίξεις στις… εισερχόμενες μεταγραφές μπορεί να μην υπάρχουν δια την ώρα στο ιστορικό σωματείο αλλά υπάρχουν στις… εξερχόμενες.

Συγκεκριμένα, ένας από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής που μας πέρασε με τη φανέλα του Μέγα ο Τάσος Δήμας δοκιμάζει τα… φτερά του για το μεγάλο άλμα

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο νεαρός ταλαντούχους καλαθοσφαιριστής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τον ανθρώπων του Αρη και του προπονητή του (έστω και ανεπίσημα) Βαγγέλη Αλεξανδρή. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία ούτε κάτι επίσημο αλλά η αρχή για μια ενδεχόμενη συνεργασία η οποία θα είναι πολύ «κερδοφόρα» και για τις δύο πλευρές σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» έχει γίνει.

Ο Άρης θα κερδίσει από το μεγάλο ταλέντο και τον ενθουσιασμό του παίκτη και ο καλαθοσφαιριστής θα βρεθεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης όπου θα μπορεί να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες.

Άλλωστε είναι γνωστό το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για ότι καλύτερο υπάρχει στη μπασκετική αγορά των νεαρών ταλέντων…  Ασχέτως αν στη συνέχεια δεν τα αξιοποιεί προς όφελος ενός δυνατού υγιής ελληνικού «κορμού».