Έντονος είναι ο προβληματισμός στο Ανατόλια αναφορικά με την ενδεχόμενη άνοδο τους. Το ερώτημα, άνοδος ή όχι υπήρχε και στο περσινό καλοκαίρι αλλά φέτος είναι πιο έντονο από ποτέ αφού έχουν φτάσει μια ανάσα…και απλώς θέλουν να πάνε παραπέρα.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου είναι με το…ενάμιση πόδι στην Α2, (λόγω ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας που δεν φαίνεται να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους και να παραμείνουν σ’ αυτή) και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για να μπορέσουν να…προβιβαστούνε και αυτοί στη Β΄. Έχουν άλλωστε κερδίσει τα μπαράζ του Βορρά που έγιναν γιαυτόν ακριβώς τον λόγο! (για ενδεχόμενη κενή θέση βόρειας ομάδας). Αυτό θα γίνει αν όλα βέβαια κυλήσουν ομαλά και φυσιολογικά…

Έντονες φήμες όμως οι οποίες αναφέρουν ότι το Ανατόλια δεν πρόκειται να ανέβει τελικά ακόμη και αν τα καταφέρει η Νίκη, έχουν φέρει βαριά γκρίζα σύννεφα πάνω από το Κολέγιο! Είναι όπως όλοι καταλαβαίνουν έντονη η αίσθηση της αδικίας των ανθρώπων της ομάδας, και μόνο με τη σκέψη ενός τέτοιου σεναρίου, αφού θα είναι σαν να έχουν δώσουν «μάχη» για να φτάσουν στη πηγή και τελικά…να διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει πλέον νερό!