Έντονο ενδιαφέρον σε Καλλικράτεια και Μαντουλίδη

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Κένταυρο Καλλικράτειας και τον Ιωνικό Ιωνίας είναι από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Μαντουλίδη και το Ανατόλια με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται τους βαθμούς για να μην επιτρέψουν τους υπόλοιπους «μνηστήρες» της δεύτερης θέσης να το πλησιάσουν.

Η Χαλκηδόνα υποδέχεται τη ΧΑΝΘ και με νίκη πλησιάζει ακόμη περισσότερο στον μεγάλο της στόχο: την άνοδο που απ’ ότι φαίνεται φέτος πολύ δύσκολα κάποιος να της τον στερήσει. Η Ελευθερούπολη θα αντιμετωπίσει τον μαχητικό Μακεδονικό με διπλό σκοπό. Αρχικά, με κάποιες σκέψεις…εκδίκησης για τον πρώτο γύρο και το τότε στραβοπάτημα της και δεύτερον με την επιθυμία της νίκης για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι αδιάφοροι δεν είναι σε καμία περίπτωση απλώς πολύ δύσκολα να προλάβουν να ανατρέψουν το σκηνικό και να παραμείνουν στη κατηγορία.

Μια φιλοδοξία, της παραμονής, την έχει και το Ασβεστοχώρι με τον Γαλαξία Αδένδρου αλλά μόνο ένας θα έχει την ευκαιρία να «χαμογελάσει» στο τέλος όπως ακριβώς και στο άλλο παιχνίδι-παραμονής ανάμεσα στους Τιτάνες Δράμας και τον Πολύγυρο με τον δεύτερο πάντως να μην έχει πλέον καθόλου πιθανότητες σωτηρίας.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Ελευθερούπολη – Μακεδονικός  (Ελευθερούπολη, 18:00)
Ασβεστοχώρι – Γαλαξίας Αδένδρου   (Ασβεστοχωρίου, 18:00)
Κένταυρος Καλ/τειας  Ιωνικός Ιωνίας   (Αγ. Παύλου, 18:00)
Δόξα Δρυμού – Κομοτηνή 0-20
Τιτάνες Δράμας – Πολύγυρος   (ΔΓΑ Δράμας, 18:00)
Χαλκηδόνα – ΧΑΝΘ   (ΔΑΚ Χαλκηδόνας, 18:00)