Έντονο το ενδιαφέρον… κορυφής στο Πευκοχώρι

Έχοντας όλο τον χρόνο δικό τους λόγω της διακοπής για να προετοιμαστούν Πευκοχώρι και Ορφέας Ν. Σκοπού θα αναμετρηθούν με σκοπό αμφότεροι τη νίκη.

Από τη μια πλευρά με τον Ορφέα να θέλει να διατηρήσει τα… κεκτημένα αφού βρίσκεται στη πρώτη θέση στην οποία θέλει να πλησιάσει ο αντίπαλος του που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη τέταρτη θέση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Δόξα Πεύκων θα δοκιμαστεί μέσα στον Αργοναύτη που θα αγωνιστεί με τον προπονητή Γιώργο Καραμουσαλίδη στον πάγκο για πρώτη φορά ενώ η Κομοτηνή υποδέχεται τους πάντα επικίνδυνους Τιτάνες Δράμας που βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω της.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς θα προσπαθήσει με τη νέα χρονιά να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη μέσα στην Ελευθερούπολη και να πάρει μια σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Οι δύο πιο νεανικές ομάδες του ομίλου Μαντουλίδης και Μέγας Αλέξανδρος θα παλέψουν για τη νίκη με σκοπό να ανασυνταχθούν βαθμολογικά και να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Κομοτηνή – Τιτάνες Δράμας (ΔΑΚ Κομοτηνής 18.00)
Αργοναύτης – Δόξα Πευκών (ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00)
Ελευθερούπολη – Απόλλων Καλαμαριάς(Ελευθερούπολης 18.00)
Κένταυρος Καλ/τειας – Ιωνικός Ιωνίας 0-20 (α.α.)
Μαντουλίδης – Μέγας Αλέξανδρος (Μαντουλίδη 18.00)
Πευκοχώρι – Ορφέας Ν. Σκοπού (Ν.Τρίγλιας 18.00)