Ένωση Ιλίου: «Ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας»…

Οι ώρες που βιώνει η Ένωση Ιλίου είναι δύσκολες μετά τον απροσδόκητο χαμό του προέδρου της ομάδας Γιώργου Λιόση. Μία είδηση που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον μπασκετικό κόσμο, που έσπευσε να εκφράσει τη θλίψη της, με τον σύλλογο να ευχαριστεί όλους όσοι στέκονται με τον δικό τους τρόπο στο πένθος του συλλόγου και δεσμευόμενος υπόσχεται «… να συνεχίσουμε το έργο που μας παρέδωσε… με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο χαμόγελο για τα παιδιά μας, για την πόλη μας».

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου αναφέρει:
«Η απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου αποτελεί πάντα μία θλιβερή σελίδα στη ζωή μας και ο χρόνος είναι αυτός που την επουλώνει πάντοτε την πληγή αυτή.
Κάποια πρόσωπα όμως φεύγουν και η θύμηση τους δεν ξεχνιέται ποτέ, έτσι είναι και θα είναι για τον Πρόεδρο μας Γεώργιο Λιόση, θα είναι πάντοτε εδώ μαζί μας στην Ένωση Ιλίου και την πόλη μας.
Ως Ένωση Ιλίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλες τις Ενώσεις Μπάσκετ και Βόλεϊ, καθώς και όλα τα σωματεία που μας συμπαραστάθηκαν και μας ευχήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, δείχνοντας την αγάπη τους και το πόσο μεγάλη απώλεια είναι αυτή του Προέδρου μας.
Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε, όπως και να ευχαριστήσουμε θερμά, όλο τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο του Προέδρου μας στο τελευταίο αντίο, το οποίο ήταν πραγματικά συγκινητικό.
Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο που μας παρέδωσε ο Γιώργος Λιόσης στην Ένωση Ιλίου, με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο χαμόγελο για τα παιδιά μας, για την πόλη μας».