Χωρίς άγχος αλλά με πολύ πάθος για τη νίκη ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία της Δόξας Πεύκων ενόψει του ντέρμπι με τον Ορφέα Ν. Σκοπού. Η ομάδα του Χρήστου Δικταπανίδη έχει την ευκαιρία με ενδεχόμενη νίκη να περάσει μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφού μέχρι στιγμής οι δύο αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι. Στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει οι Σερραίοι με επτά πόντους διαφορά.

Πάντως όπως τονίζει ο έμπειρος τεχνικός της Δόξας «εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι το οποίο είναι ντέρμπι όπως όλα για μας. Δεν σκεφτόμαστε ούτε τι έγινε στον πρώτο αγώνα, τις ισοβαθμίες ή πόσο ρόλο θα παίξει μια ενδεχόμενη επιτυχία στη συνέχεια. Θέλουμε μόνο να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας έχοντας ως όπλο πάντα την άμυνα για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.

Επίσης σημαντικό ρόλο στον δρόμο για τη νίκη είναι να βρίσκεις τις απαντήσεις στα θέματα που θα σου βάλει ο αντίπαλος. Έχουμε κάνει τη προετοιμασία μας και πιστεύω ότι αν υπάρχει ηρεμία βρίσκονται και οι λύσεις.

Δεν είχαμε στόχο στην αρχή του πρωταθλήματος για άνοδο σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας που θεωρείται από το ξεκίνημα το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Εμείς ως στόχο είχαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και έτσι φτάσαμε μέχρι εδώ. Βέβαια τον στόχο μας το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό αν και θα μπορούσαμε να πάμε και ακόμη καλύτερα».

Βέβαια η ταλαιπωρία από την εβδομάδα προετοιμασίας της Δόξας δεν έλειψε αφού για τη προπόνηση της Παρασκευής τους… «εξορίσανε» από το γήπεδο λόγω εορτής… συγκεκριμένα παιδικής εορτής και χρειάστηκε να προπονηθούν πολύ αργά το βράδυ στο κλειστό του Ασβεστοχωρίου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο μόνος «πονοκέφαλος» του Χρήστου Δικταπανίδη παραμένει ο Χατζηνικολάου ο οποίος έχει σπάσει το χέρι του και δεν μπορεί να αγωνιστεί.