Έτοιμοι στη Χαλκίδα για την Α1…

Απ’ τα χείλη του Δημήτρη Αγγελόπουλου «κρέμονται» στη Χαλκίδα, προκειμένου να μάθουν εάν τελικά το «φλερτ» τους με τον Ίκαρο Καλλιθέας θα μετεξελιχθεί σε… γάμο και οι χαλκιδαίοι θ’ αγωνιστούν τη νέα περίοδο στην Α1! Ήδη, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της Χαλκίδας είναι «έτοιμοι για ν’ αγωνιστούν στην Α1», καθώς έχουν προετοιμάσει το «έδαφος» με βάση τις προηγούμενες επαφές που είχαν με τον Αγγελόπουλο. Στην τελευταία συνάντησή τους, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα play off της Α1 του παρουσίασαν όλο το πλάνο, του ανέλυσαν τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τις γραπτές εγγυήσεις που είχε ζητήσει, έτσι ώστε ν’ ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της συνεργασίας.

Στη Χαλκίδα, λοιπόν δηλώνουν έτοιμοι και… περιμένουν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν και στο οποίο παρουσιάζουν όλες τις έως τώρα κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει:
«Μετά και την χθεσινή συνάντηση που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους της ΧΑΛΚΙΔΑΣ BASKET και στον πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ , ακριβώς  μετά την λήξη του αγώνα ΙΚΑΡΟΥ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για τα PLAY OFFS της Α1  κατηγορίας ,τον οποίον και παρακολούθησαν οι άνθρωποι της ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Ανακοίνωσαν στον πρόεδρο και του ανέλυσαν όλες τις  οικονομικές και υπόλοιπες  καλύψεις στις  προϋποθέσεις   που είχε ζητήσει για την μετακόμιση της ομάδας του ΙΚΑΡΟΥ στην πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ και την συνεργασία με την ΧΑΛΚΙΔΑ-BASKET και την ΑΕΕΠ αλλά και τους τοπικούς  φορείς της πόλης , και γενικότερα με όλους τους ανθρώπους τους Μπάσκετ  της  πόλης μας .
Οι  παράγοντες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , περίμεναν  όπως  ήταν φυσικό την  λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας του ΙΚΑΡΟΥ , στην Α1, τηρώντας και το απαιτούμενο fair play, και αμέσως μετά, δήλωσαν έτοιμοι από όλες τις πλευρές , και κυρίως στο θέμα των οικονομικών γραπτών εγγυήσεων που απαιτούνται , αλλά και σε όλες τις άλλες προϋποθέσεις,  που τους είχε θέσει οκ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  αλλά και στο προαπαιτούμενα της  Α1 (γήπεδο, εγκαταστάσεις, Οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, Marketing, κλπ.)
Όλα αυτά τα θέματα οι παράγοντες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ τα «έτρεχαν» και τα οργάνωναν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα , βρίσκοντας αρωγούς τους τοπικούς φορείς , όπως τον Δήμο Χαλκίδας , δυναμικούς  οικονομικούς  παράγοντες της  πόλης , οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή , αλλά και τον Ευβοιώτη υπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος  από την πρώτη επαφή ενεργοποιήθηκε αμέσως  να  βοηθήσει την ομάδα  και την κίνηση αυτή που ήταν για το καλό όλης  της  πόλης της ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Όλα λοιπόν πλέον κρίνονται από την οριστική απόφαση του κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ , η οποία κατά τα λεγόμενα του ιδίου , αναμένεται σε μερικές ημέρες ,αφού έχει να αντιμετωπίσει κάποια μικρά εσωτερικά θέματα με τον ΙΚΑΡΟ ,  έτσι ώστε να γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , τι μέλλει γενέσθαι , αφού  μια ολόκληρη πόλη , περιμένει αυτήν την θετική εξέλιξη , έτσι ώστε να ζήσει το «όνειρο» της Α1 .
Στην ΧΑΛΚΙΔΑ λοιπόν δηλώνουμε «πανέτοιμοι» για την Α1  και περιμένουμε…».