“Έφυγε” ο Θανάσης Χριστοφόρου, ένας “εργάτης” του ελληνικού μπάσκετ

Είναι από εκείνες τις ειδήσεις που τις μαθαίνεις και θες να ‘ναι ένα… μακάβριο αστείο. Δυστυχώς όμως δεν είναι. Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει κι η είδηση της απώλειας του Θανάση Χριστοφόρου. Ενός “εργάτη” του ελληνικού μπάσκετ, που πρόσφερε όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός των παρκέ. Η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής της Α1 είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει το ελληνικό μπάσκετ για αυτόν τον άοκνο “εργάτη” του μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την απώλεια του Θανάση Χριστοφόρου στην οποία αναφέρει: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Χριστοφόρου, παλαίμαχου διεθνούς μπασκετμπολίστα και προπονητή με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ και ξεχωριστό ήθος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων της προσεχούς (21ης) αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League”.