«Ήταν μία χρονιά όνειρο!»

Με μία εκδήλωση σε γνωστό καφέ έκλεισε η χρονιά για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα.

Ομως, οι πρωταθλητές δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν όσους βοήθησαν, γι΄αυτό και με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν την εταιρεία GIGA EARTH, η οποία αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες της στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Η φετινή χρονιά έκλεισε για τον Πανελευσινιακό όπως αρμόζει σε μία αθλητική οικογένεια. Με μία ζεστή κλειστή εκδήλωση στο γνωστό καφέ εστιατόριο Πόλις, η Διοίκηση αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας που έκαναν υπερήφανη όλη την πόλη της Ελευσίνας! Ο ιδιοκτήτης του Πόλις και χορηγός της εκδήλωσης κ. Μιχάλης Στεβής φρόντισε ώστε η βραδιά να είναι κεφάτη με τη συνοδεία της ορχήστρας του κ. Στέφανου Γουναρά και την ηχητική κάλυψη του κ. Σπύρου. Οι παίκτες, το προπονητικό team και τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου χαλάρωσαν, χόρεψαν κι έδωσαν την υπόσχεση ότι του χρόνου θα συνεχίσουν να δίνουν χαρές και κέφι σε όλη την Ελευσίνα στα γήπεδα της Α1!

Η επόμενη μέρα για τον Πανελευσινιακό είναι ένας αγώνας δρόμου. Ήδη, με την συμπαράσταση του Δήμου Ελευσίνας, έχουν δρομολογηθεί οι εργασίες στο γήπεδο της ομάδας ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τους αγώνες της Α1 Κατηγορίας. Μέχρι στιγμής, παρότι η κρίση και οι εκλογές έχουν παραλύσει τα πάντα, διαφαίνεται ότι το πρόβλημα θα λυθεί και ο Πανελευσινιακός θα μείνει στο σπίτι του!

Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα νέα διαρκείας της ομάδας αφού ήδη η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα φροντίσει ώστε να δώσει πάλι ρεσιτάλ φιλοξενίας στους αγώνες της ομάδας. Παράλληλα με τις νέες υπηρεσίες προς τους φιλάθλους εντός του γηπέδου πρόθεση των διοικούντων είναι να κρατηθούν οι τιμές των διαρκείας σε λογικά επίπεδα ώστε ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι να απολαύσουν το όνειρο της συμμετοχής στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος!

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει επίσης να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία GIGA EARTH, η οποία παρότι εδρεύει στη Ρουμανία χειρίζεται, ως χορηγός, όλα τα θέματα marketing, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας! Είναι άλλη μία μοναδικότητα για τον Πανελευσινιακό να τον ακολουθούν και να τον βοηθούν όλοι οι φίλαθλοι του όπου κι αν βρίσκονται. Για το λόγο αυτό η Διοίκηση ευχαριστεί ιδιαίτερα το Διευθύνοντα Σύμβουλο της GIGA EARTH κ. Νίκο Κοροπούλη, φανατικό φίλαθλο του Πανελευσινιακού, ο οποίος προσωπικά χειρίζεται αφιλοκερδώς επί δύο χρόνια όλες τις εργασίες από το επίσημο portal της ομάδας, τα σήματα, τα λογότυπα, τις αφίσες έως τα μοναδικά και διάσημα πλέον δελτία τύπου!

Ο Πανελευσινιακός αποδεικνύει σε όλες τις διαστάσεις του ότι πραγματικά δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μία ολόκληρη πόλη. Στη νέα σεζόν με ωριμότητα, σοβαρότητα και πάνω από όλα κέφι θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος. Η ψυχολογία να παίζεις για τη χαρά του αθλήματος είναι υπεράνω budget.

Δεν μας αγχώνει η συμμετοχή στην Α1… οι άλλοι θα είναι αγχωμένοι γιατί θα δουν εμάς χαλαρούς!