“Αέρας κοπανιστός” τα περί σύλληψης του Φάνη Χριστοδούλου!

fanis-christodoulouΟύτε συνελήφθη, ούτε οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα… Πάρου, ούτε κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί με τον παλαίμαχο διεθνή Φάνη Χριστοδούλου! Παρότι κάποιοι έσπευσαν να τον… ρίξουν στα “μπουντρούμια”, η αλήθεια απέχει πολύ από την πραγματικότητα και το μόνο που ισχύει είναι ότι όντως κοινοποιήθηκε στον “Μπέμπη” από δικαστικό κλητήρα κάποια απόφαση από παλαιότερη διένεξη με υπάλληλό του, με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή ωστόσο ν΄ αρνείται – ως έχει δικαίωμα – να παραλάβει το ειδοποιητήριο. Κι από εκεί κι έπειτα τι έγινε και πως προέκυψαν όλ’ αυτά τα περί σύλληψής του και τα λοιπά;

Απάντηση σε όλα δίνει το parosnews.gr με το κείμενο του κ. Κ.Ν.Δραγάτη το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό και σας το παρουσιάζουμε:
“Από την ιστοσελίδα της εβδομαδιαίας εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” δημοσιοποιήθηκε σήμερα η δήθεν είδηση ότι το αστυνομικό τμήμα της Πάρου συνέλαβε σήμερα τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Φάνη Χριστοδούλου.
ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟΝ.
Το αστυνομικό τμήμα Πάρου δεν έχει κάνει καμία απολύτως σύλληψη. Επίσης, ο Εισαγγελέας δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, επιπλέον διότι δεν υπάρχει Εισαγγελέας στην Πάρο, συνεπώς, αν είχε συλληφθεί ο Φ. Χριστοδούλου – όπως αναφέρει το ψευδές δημοσίευμα – σαν “κρατούμενος” θα μεταφερόταν στην Σύρο και μετά θα αφηνόταν ελεύθερος. Κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;
Ένας δικαστικός κλητήρας κοινοποίησε μία παλαία απόφαση στον μπασκετμπολίστα. Προφανώς, ο Χριστοδούλου δεν ήθελε να την παραλάβει ή ήθελε να πιστοποιηθεί από δημόσιες αρχές η αντίδρασή του στο περιεχόμενο της κοινοποίησης και γι’ αυτό, μαζί με τον δικαστικό κλητήρα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Πάρου στο οποίο έγιναν οι διατυπώσεις για την επίδοση του εγγράφου ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Με λίγα λόγια, το αστυνομικό τμήμα Πάρου δεν προέβη ούτε σε κράτηση, ούτε σε σύλληψη. Απλά συνέδραμε – ως δημόσια υπηρεσία – στις διατυπώσεις και βεβαιώσεις μεταξύ δικαστικού κλητήρα και Φ. Χριστοδούλου. Στην συνέχεια, όλοι πήγαν σπίτι τους. Δεν υπάρχει ούτε καν συμβάν για την αστυνομία της Πάρου.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ …
Οι πληροφοριοδότες του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ από την Πάρο είναι οι ίδιοι που είχαν δώσει την πληροφορία για το πρωτοσέλιδο της προηγούμενης εβδομάδας της εν λόγω εφημερίδας που έγγραφε ότι 350 μεγάλοι, τι μεγάλοι, τεράστιοι επενδυτές δεν ρίχνουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, αν δεν αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνουν εκλογές και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Πηγή: parosnews.gr