Αίολος: Τι είπαν Γκότας, Κολότσιος για το ματς στα Γρεβενά (+videos)

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ο Αίολος Τρικάλων προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το ματς με τον Πρωτέα Γρεβενών, το πρώτο εκτός έδρας της χρονιάς.

Ο Χρήστος Γκότας, συνεργάτης του Χάρη Φόρου στον πάγκο των Τρικαλινών, αλλά και ο Αλέξανδρος Κολότσιος, μίλησαν για την αυριανή αναμέτρηση στα Γρεβενά (25/10, 17:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χρήστος Γκότας: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχει κινδύνους και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα. Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Τελειώνει ένα ματς, κερδίζουμε και έχουμε ένα συναίσθημα πολύ παράξενο, δηλαδή δεν το χαιρόμαστε».

Αλέξανδρος Κολότσιος: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τα Γρεβενά, αν είμαστε προσεκτικοί θα μπορέσουμε να φύγουμε με το διπλό. Δεν μου αρέσει να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο φως και δεν πιστεύω τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου να μπούνε στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός, γιατί μας δίνουν ενέργεια και είναι ένας παράγοντας που μας βοηθάει».