Αίσιο τέλος στην περιπέτεια αθλητή της Α2 ΕΣΚΑΗ, με τον πρόεδρο της ομάδας να εκτελεί χρέη… οδηγού ασθενοφόρου!!!

Τέλος καλό, όλα καλά για τον παίκτη του Προφήτη Ηλία / ΠΑΟΚ Νίκο Γιούρτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα στη σειρά των τελικών play off της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Μίας αναμέτρησης, που βρήκε τους γηπεδούχους να νικούν και να πηγαίνουν τη σειρά σε 5ο ματς, αλλά στιγματίστηκε από τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Ηφαίστου/Αχιλλέα οι οποίοι τόσο με τα υβριστικά τους συνθήματα στη διάρκεια του ματς (που ανάγκασε κάποιες από τις φίλες των φιλοξενούμενων να αποχωρήσουν από το γήπεδο παρότι το ματς ήταν εν εξελίξει…), όσο και με την συμπεριφορά τους στο τέλος, οδήγησαν στα άκρα το Νίκο Γιούρτη. Το “ξέσπασμά” του δεν στράφηκε προς εκείνους που τον προκάλεσαν, αλλά προς μία πόρτα, που όμως είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι (κόπηκε ο τένοντας), το οποίο και κινδύνευσε να παραλύσει!!!

Άμεσα στο πλευρό του έσπευσαν όλοι οι συμπαίκτες του και τα μέλη του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, όπως και μέλη του γηπεδούχου σωματείου (που βρέθηκαν και στο νοσοκομείο του Αιγίου), με τον Γιούρτη να διακομίζεται από τον πρόεδρο της ομάδας του Δημήτρη Τρασάνη στο Νοσοκομείο Αιγίου, στο οποίο όμως δεν εφημέρευε γιατρός! Έτσι ο πρόεδρος του συλλόγου κάνοντας τον “οδηγό ασθενοφόρου” μετέφερε τον παίκτη στο νοσοκομείο του Ρίο, όπου και εισήχθη άμεσα για λεπτή πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον έχοντας αποκατασταθεί η ζημιά και έχοντας ξεπεράσει τον όποιο κίνδυνο ο παίκτης πήρε εξιτήριο. Ο ίδιος μάλιστα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έδειξε ενδιαφέρον για την υγεία του, αναφέροντας: “Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!!! μόλις πήρα εξιτήριο!!!”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ Δημήτρης Τρασάνης έστειλε το δικό του μήνυμα για το όλο συμβάν. “Δεν θα σχολιάσω γιατί η άποψη μου μπορεί να θεωρηθεί υποκειμενική. Απλά παραθέτω το μήνυμα φίλου από το Αίγιο που ήταν στο Γήπεδο.
Ειμαι λυπημενος κ νιωθω ντροπη…
Κ σαν αθλητης κ σαν φιλαθλος…
Απ την ηλιθιοτητα κ την ψευτομαγκια ενος…
Να προκληθει ολη αυτη η ιστορια, την στιγμη μαλιστα που τα παιδια των δυο ομαδων ειναι αψογα στο παρκε κ τελικως να υπαρχει ενα σοκαριστικος τραυματισμος αθλητη!!
Πραγματικα ειμαι σοκαρισμενος με την εικονα του χεριου του παιδιου..
Ευχομαι οτι καλυτερο στο παιδι κ περαστικα!!!
Η βλακεία τελικώς είναι ανίκητη!!!!

Υ.Γ Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ήφαιστου/Αχιλλέα για την νίκη της,αφού στο παρκέ κυριάρχησε μόνο το πάθος για την νίκη και ευχαριστώ τους ανθρώπους που μας οδήγησαν ως προπομποί στο Νοσοκομείο Αιγίου καθώς και την Διοίκηση και προπονητές του Ήφαιστου/Αχιλλέα για την συμπαράσταση τους μέχρι να φύγουμε απ εκεί. Όσο για το Νοσοκομείο του Αιγίου απλά θα πω ότι αποτελεί καθρέπτη της παρακμής της χώρας μας”.

Οι δύο ομάδες καλούνται να… λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές για την διεκδίκηση του τίτλου στην Α2 ΕΣΚΑΗ σε 5ο ματς, αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο χαμένος, αλλά εάν το μπάσκετ μπορεί να βγει κερδισμένο. Η αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (30/5) και κυρίως ο τρόπος που θα την αντιμετωπίσουν άπαντες, παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, κριτές μα πάνω απ’ όλα οι οπαδοί που θα βρεθούν στις εξέδρες θα είναι το βασικό ζητούμενο και όχι το ποιος θα πάρει τη νίκη. Και μακάρι να καταλάβουν οι οπαδοί ότι πάνω απ’ όλα πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τα παιδιά μας…

Πληροφορίες από westbasket.gr
Πηγή φωτό: facebook Δημήτρης Τρασάνης

.
Διαβάστε ακόμη…