Αγγέλης: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Μετά από πέντε άτυχα ο Ερμής Λαγκαδά επέστρεψε στις νίκες ανεβάζοντας τη ψυχολογία της ομάδας. Ο τεχνικός του συλλόγου, Βασίλης Αγγέλης μίλησε στην  επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την αναμέτρηση με τη Νήαρ Ηστ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ο Ερμής θα κερδίσει και φέτος το… στοίχημα της παραμονής.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ ήταν οριακό, όχι μόνο από άποψη βαθμολογικού χαρακτήρα, καθώς η συγκομιδή μας είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής αλλά περισσότερο γιατί προερχόμασταν από κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να ανακάμψουμε. Η νίκη αυτή είχε μεγάλη σημασία και όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ερμή και συνέχισε:

«Κρίθηκε στη μεγάλη θέληση που είχαμε για να κερδίσουμε, αφού από πλευράς απόδοσης δεν βρεθήκαμε και σε τόσο καλή μέρα. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, ενώ γενικότερα είχαμε πάθος για να τα καταφέρουμε. Ήμασταν ελαφρώς μουδιασμένοι, καθώς παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας που μας βοηθάει και μας στηρίζει σημαντικά».

Οσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Αγγέλης δήλωσε: «Η συνέχεια αφορά δύο σημαντικά κομμάτια. Πρώτα απ’ όλα το αγωνιστικό, το οποίο αν εξαιρέσουμε τον ΚΑΟΔ, ο οποίος πηγαίνει φουλ για την άνοδο, είναι απρόβλεπτο, καθώς έχουμε δει αρκετά αποτελέσματα που ανατρέπουν τις προβλέψεις. Υπάρχει βέβαια και το εξωαγωνιστικό. Δηλαδή το κατά πόσο θα αντέξουν κάποιες ομάδες να είναι φερέγγυες μέχρι τέλους. Υπάρχει το ενδεχόμενο μερικές να χάσουν τη δυναμική τους όσο θα πλησιάζουμε προς το φινάλε».

Τέλος, ο προπονητής του Λαγκαδά σχετικά με την ομάδα δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο διοικητικό, καθώς σε αμφότερα βαδίζουμε σωστά και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη συνέχεια. Πάντως, μας αποσυντόνισε και η τιμωρία της έδρας μας. Έχουμε μάθει να παίζουμε μπροστά στο κοινό και ήταν κάπως… κρύα τα πράγματα.

Γενικότερα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Η απουσία του Ράλλη μας στοίχισε, καθώς πρόκειται για τον κινητήριο μοχλό μας. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά, προσπαθώντας να εκπληρώσουν το στόχο μας που είναι η παραμονή. Έχουμε δώσει έμφαση στη μείωση του μπάτζετ και στις ευκαιρίες σε κάποια παιδιά. Θέλουμε να είμαστε μία υγιής δύναμη στο πρωτάθλημα».