Αγγέλης: «Αποφασισμένοι οι παίκτες μου»

Ο Αίας Ευόσμου βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο δεν θέλει να περιμένει μέχρι το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την Αναγέννηση Φλόγας για να την κατακτήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή τη ΜΕΝΤ και σε περίπτωση νίκης θα βρίσκονται με το ένα πόδι στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά. Με τα δύο θα είναι εάν νικήσει και ο Ηρακλής την Αναγέννηση στην Πολίχνη…

Ο Αίας προετοιμάζεται για το παιχνίδι αυτό χωρίς προβλήματα (την Πέμπτη στις 18:00 θα δώσει φιλικό με κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων) και ο Βασίλης Αγγέλης είπε για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο northbasket:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Η αποστολή μας σίγουρα είναι δύσκολη αφού η ΜΕΝΤ είναι μία καλή ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Προέρχεται από μία εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή και η ψυχολογία τους θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο που θα μας φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας. Οι παίκτες μου δείχνουν αποφασισμένοι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: northbasket.gr