Αγγέλου: «Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε»

Η Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει αύριο (2/11, 17:00) στο Κλειστό του Μετς το Παγκράτι και ο Γιώργος Αγγέλου μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας  για το ξεκίνημα της διοργάνωσης, το δεκαπενθήμερο ρεπό και τους «ροσονέρι».

Αρχικά, ο 25χρονος Guard δήλωσε «Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε την χρονιά δεν αντιπροσωπεύει ούτε την ικανότητα μας, αλλά ούτε και τις προσδοκίες μας. Είχαμε την ευκαιρία δύο εβδομάδες να δουλέψουμε πάρα πολύ στις αδυναμίες μας, να έρθουμε πιο κοντά σαν ομάδα και να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να κερδίσουμε παιχνίδια από εδώ και πέρα. Κάθε αρχή και δύσκολη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια καινούργια ομάδα με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες. Είμαστε, όμως, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε».

Ο απόφοιτος του Κολλεγίου Saint Francis επισήμανε, επίσης: «Το Παγκράτι είναι μια ομάδα με μια έδρα που θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Έχει παίκτες με ικανότητα στο μακρινό σουτ και συγκεκριμένους αθλητές με πολύ ταλέντο. Ξεκινώντας από την άμυνα μας, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι σε ένα ρυθμό γρήγορο με πολλές κατοχες που μας βολεύει και πιστεύω είμαστε πολύ αποτελεσματικοί».