Αγγέλου: «Να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί»

Στην Πεντέλη φιλοξενείται την Κυριακή (09/02) ο Δούκας έχοντας  στόχο να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά μια καλή, ανταγωνιστική εικόνα όπως ακριβώς έκανε κόντρα στον Πανελευσινιακό την περασμένη αγωνιστική γνωρίζοντας την ήττα σε…νεκρό χρόνο!

Σχετικά με το κυριακάτικο ματς, ο coach των «μπλε» Κώστας Αγγέλου, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στην ομάδα της Πεντέλης θα είναι για την ομάδα μας μια ευκαιρία να επιβεβαιώσει ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε έχοντας 2 σερί νίκες, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε κάθε φορά τα πράγματα όπως αυτά διαμορφώνονται κάθε Κυριακή και να κάνουμε ένα μικρό restart κάθε φορά. Ο αγώνας με την ομάδα της Πεντέλης θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από αυτόν του πρώτου γύρου, στον οποίο διεκδικήσαμε ως το τέλος τη νίκη, καθώς η Πεντέλη παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο εντός έδρας και σίγουρα δεν θα πρέπει να ξεγελαστούμε από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της, καθώς έχει το μέταλλο για να ανατρέψει το κακό momentum στο οποίο βρίσκεται. Οπότε, αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να φανούμε για ακόμη μία φορά πολύ ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί παίζοντας παράλληλα καλό μπάσκετ…».