Η ήττα από το Ρέθυμνο ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή του Κόροιβου Αμαλιάδας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρκαδικό .

Η προετοιμασία όμως συνεχίζεται με προβλήματα καθώς ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Νίκου Ορφανού ( χτύπησε στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΓΟΡ) με την απάντηση τη σοβαρότητα της κατάστασης να δίνεται εντός της ημέρας.

«Το Σάββατο παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που ήταν πολύ εύστοχη. Από ένα σημείο και μετά, όταν η διαφορά έφτασε τους 15 πόντους, αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε για να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν», ανέφερε αρχικά για το ματς της περασμένης αγωνιστικής ο Βασίλης Νιπεργιάλης και συνέχισε σχολιάζοντας την επόμενη αναμέτρηση:

«Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να κερδίσει κάποια παιχνίδια όπως με τον Αρκαδικό στην έδρα μας, όπου δεν υπάρχει για μας άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια, με ομάδες στα μέτρα μας (σ.σ. Αρκαδικός εντός, Πανερυθραϊκός εκτός και ΑΕΚ Άργους εντός) και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον τα δύο από αυτά, τα εντός και να παλέψουμε στην Αθήνα με τον Πανερυθραϊκό», κατέληξε ο τεχνικός του συλλόγου. 

Πηγή: protinews.gr