Ο αγώνας μεταξύ του Αιόλου Τρικάλων και της Αναγέννησης Φλόγας, ο οποίος ανοίγει σήμερα την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, είναι απλά το καλύτερο ορεκτικό για ένα… εξόχως ενδιαφέρων Σαββατοκύριακο.
Την Κυριακή ο ΟΦΗ πηγαίνει στην Καλαμαριά για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ο οποίος από εδώ και πέρα θα «καίγεται» σε κάθε αγώνα, ενώ το Πέραμα των πολλών οικονομικών προβλημάτων υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας των πολλών… αγωνιστικών προβλημάτων!

Η Νέα Κηφισιά, από τη μεριά της, δεν έχει κανενός είδους πρόβλημα και το ίδιο φιλοδοξεί να συμβεί και μέσα στο γήπεδο απέναντι στον φορμαρισμένο Διαγόρα (3 σερί νίκες), που θα ταξιδέψει χωρίς τουλάχιστον δύο παίκτες (Παναγιωταράκο, Ροζολή) στην Αθήνα.

Πολύ κρίσιμη για το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία θα πρέπει να θεωρείται η έκβαση της αναμέτρησης του Φίλιππου Βέροιας με τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ τοπιστικό χαρακτήρα έχουν οι άλλοι δύο, όχι όμως και έσχατοι, αγώνες της 16ης αγωνιστικής. Στα εκπαιδευτήρια του Δούκα θα γίνει το αθηναϊκό ντέρμπι της ημέρας μεταξύ του Δούκα και του Αιγάλεω, ενώ στον Εύοσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Αίαντα και της ΜΕΝΤ.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Αίολος Τρικάλων – Αναγέννηση Φλ. (Κατσιμήδου, 16.00)

Το αυριανό πρόγραμμα:

Απόλλων Καλ. – ΟΦΗ (Καλαμαριάς, 14.00)
Ν. Κηφισιά – Διαγόρας Ρόδου (Ν. Κηφισιάς, 15.30)
Φίλιππος Βέροιας – Μ. Αλέξανδρος (ΔΑΚ Βικέλας, 17.00)
Αίας Ευόσμου – ΜΕΝΤ (ΔΑΚ Ευόσμου, 17.00)
Δούκας – Αιγάλεω (Δούκα, 17.00)
Πέραμα/Ερμής – Δόξα Λευκάδας (Περάματος, 17.00)