Αγωνιστική γεμάτη ντέρμπι

Πολλά σπουδαία και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική τους πρωταθλήματος:

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Ροΐτικων, 16:30)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα να ξεκινήσει νικηφόρα στο νέο της σπίτι θέλει η Ολυμπιάδα Πατρών. Με τον Γιώργο Κούμουλο να κρίνεται αμφίβολος το Ρέθυμνο θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

ΛΑΥΡΙΟ – ΚΑΟΔ (Λαυρίου, 16:30)

Μία από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις είναι αυτή ανάμεσά στο Λαύριο και τον ΚΑΟΔ. Οι γηπεδούχοι ύστερα από το «διπλό» στην Πάτρα έδειξαν τη δυναμική τους και πόσο υπολογίσιμο σύνολο είναι . Αντίθετα, οι Δραμινοί διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που τους κάνουν φαβορί για την άνοδο.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αργους, 17:30)

Πρόκειται για δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπολογίσιμες. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη, ενώ καμία από τις δύο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Ενα ακόμα απρόβλεπτο παιχνίδι είναι ανάμεσα στο νεοφώτιστο Πανελευσινιακό και το… παλιό

Αρκαδικό. Η Ελευσίνα μπορεί την πρώτη αγωνιστική να γνώρισε την ήττα από το Ρέθυμνο, αλλά απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Αντίθετα ο Αρκαδικός θέλει αν διπλασιάσει τις νίκες και να δείξει εξ΄ αρχής ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νήαρ Ηστ, 17:30)

Τη συγκέντρωση που δεν είχε στο πρώτο ματς θέλει ο Απόλλωνας Πάτρας για να περάσει από μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Καισαριανής. Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της πρεμιέρας από το Λάυριο, αλλά τους ίδιους στόχους έχει και η Νήαρ Ηστ έχασε απότ ον Πιερικό Αρχέλαο.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Αμαλιάδας, 17:30)

Να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα θέλει ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι στον Κόροιβο. Η ομάδα της Αμαλιάδας από την πλευρά της γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα και ξέρει πολύ καλά μέσα στην έδρα της δεν έχει περιθώρια για απώλειες,

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΜΥΝΤΑΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:30)

Με φόρα από το… Μετς, οι Ικαροι θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο τους και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν με νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο Αμύντας την περασμένη αγωνιστική την πρώτη αγωνιστική με κυριαρχική εμφάνιση επικράτησε του Κόροιβου δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λαγκαδά, 17:30)

Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι πρεμιέρες για Ερμής και Παγκράτι. Ο σύλλογος του Λαγκαδά [πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανερυθραϊκού, ενώ αντίθετα οι «ροσονέρι» γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τους Ικάρους.