kronos-koropiΤο μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει, ωστόσο τα ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι πολλά στην 7η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β΄Εθνικής. Στο κλειστό του Ζωγράφου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, ο Φιλαθλητικός (2 σερί νίκες) και το Μαρούσι (4 σερί νίκες), την ώρα που ο Ιωνικός Νίκαιας και το Κορωπί θα ψάχνουν τις πρώτες εκτός έδρας νίκες τους σε Στρέφη και Μάνδρα αντίστοιχα.

Εύκολο, θεωρητικά, έργο έχει αυτή την Κυριακή ο πρωτοπόρος Πανερυθραϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και φυσικά δεν θα σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από το να τις κάνει πέντε στον εντός έδρας αγώνα με την ουραγό Αγία Παρασκευή, η οποία προέρχεται από τρεις ήττες στη σειρά με συνολική διαφορά 55 πόντων.

Για το 4-0 εκτός έδρας το Περιστέρι

Σαφώς πιο δύσκολη μοιάζει η αποστολή του Περιστερίου στον Αγιο Δημήτριο (υπολογίζοντας επιπροσθέτως και την απουσία του Πολυτάρχου), αν και η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη εμφανίζεται μέχρι στιγμής καλύτερη μακριά από το γήπεδο της, έχοντας απολογισμό 3-0 με 15,3 πόντους διαφορά κατά μέσο όροΣτο μεταξύ, αμφίρροπο προβλέπεται το παιχνίδι που θα γίνει στη Βούλα μεταξύ του Πρωτέα και του Πανελευσινιακού, δύο φιλόδοξες ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Τέλος, στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας ο Παπάγος θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη, ο οποίος μετά το αρχικό 2-0 έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης θα επιδιώξει να σπάσει το δικό του αρνητικό σερί (5 ήττες) απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Μαρούσι Τσαχάκης-Γιακείμη
Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος-Περιστέρι Παπαφωτίου-Κάρδαρης
Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Πανελευσινιακός Ζακεστίδης-Μηλαπίδης
Απόλλωνα 17.00 Απόλλωνας-Ν. Κηφισιά Πόντας-Μαγκουνής
Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-ΚΑΠ Αποστολίδης-Φραγκούλη
Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-Κορωπί Παπαθανασίου-Ραχιώτης
ΕΑΚ Παπάγου 17.00 Παπάγος-Εργοτέλης Φάκαρος-Καρπάνος
Στρέφη 17.00 Τρίτωνας-Ιωνικός Νίκαιας Πολυχρόνης-Τσολάκος