Αγωνιστική με αμφίρροπα παιχνίδια

bg_bballΗ 9η αγωνιστική άνοιξε με το παιχνίδι του Πανναξιακού με τον Εσπερο Λαμίας με τους νησιώτες να αναδεικνύονται νικητές. Από εκεί και πέρα το ντέρμπι ανάμεσα στον Τρίτωνα και την Αγία Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/12) λόγω απεργίας των υπαλλήλων του ΟΠΑΝΔΑ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, δύσκολο έξοδο έχει το Μαρούσι καθώς πηγαίνει στην Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει τον Αρη. Η βαθμολογική θέση των γηπεδούχων μπορεί να ξεγελά, καθώς ο Αρης στην έδρα του παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληρός. Όμως, το Μαρούσι πηγαίνει αποφασισμένο για να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη του και να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά.

Εχοντας στον πάγκο τον Παναγιώτη Αρβανίτη, ο Σπόρτιγκ υποδέχεται τον δυναμικό Πρωτέα με στόχο να κάνει την έκπληξη. Από την άλλη, η ομάδα τη Βούλας δεν θέλει να σκέφτεται αυτή τη πιθανότητα καθώς θέλει να φύγει με το «διπλό» που θα τη διατηρήσει στην κορυφή.

Επειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα, ο Κάδμος θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Αρη Νικαίας. ΟΙ γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς, αλλά από την άλλη και ο Αρης σκοπεύει να παλέψει για μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στα Χανιά με τον Κύδωνα να αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό, Οι δύο ομάδες ψάχνουν την Τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που εκτός από ψυχολογικά θα τους ανεβάσει και βαθμολογικά.

Τέλος, ο Ιπποκράτης πηγαίνει στην Κρήτη να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο. Οι Κώες είναι το φαβορί του αγώνα και αυτό θέλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη καθώς δεν θέλουν να χάσουν την υψηλή βαθμολογική θέση που έχουν.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Ηρόδοτος – Ιπποκράτης (Ν. Αλικαρνασσού, 17:00)
Κάδμος – Αρης Νικαίας (Θήβας, 17:00)
Αρης Πετρούπολης – Μαρούσι (Πετρούπολης, 17:00)
Σπόρτιγκ – Πρωτέας Βούλας (Σπόρτιγκ , 17:00)
Κύδων – Ηλυσιακός (ΔΑΚ Κλαδισού, 17:00)
Τετάρτη (9/12)
Τρίτων – Αγία Παρασκευή (Στρέφη, 18:00)