Αγωνιστική με ερωτηματικά…

Οι τρεις πρωτοπόροι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την κορυφή την 21η αγωνιστική. Τα υπόλοιπα παιχνίδι μπορεί να φαίνονται σχετικά εύκολα, αλλά δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις…

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Μετς, 17:00)

Να σταματήσει το σερί των αρνητικών ηττών θέλει το Παγκράτι και έπειτα από τρεις αγωνιστικές να πάρει τη νίκη που θα του δώσει και την παραμονή.  Η Δόξα όμως, θέλει να κάνει τη διαφορά και να πάρει τη νίκη που θα την βάλει ξανά στο «παιχνίδι» της παραμονής.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Η… κορυφή ήρθε για τα Τρίκαλα και πλέον η θεσσαλική ομάδα δεν θα την αφήσει. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πολύ περισσότερο στην έδρας τους και έτσι απέναντι στον Ερμή θέλουν να  δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Ο Ερμής από την άλλη, έχει δείξει ότι παρά το προβλήματα ξέρει να μάχεται. Ο σύλλογος του Λαγκαδά αν και ξέρει πως έχει δύσκολο έργο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει…

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Δυναμικό ματς αναμένεται στις Σέρρες. Οι Ικαροι μέσα στο σπίτι τους εμφανίζονται…  ενισχυμένοι και αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν και να κατακτήσουν τη νίκη απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ο Κόροιβος με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει για να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ  – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Λίντο, 16:00)

Τη νίκη που θα του… δώσει βαθμολογική αέρα ψάχνει το Ηράκλειο. Ο κρητικός σύλλογος θέλει με όπλο την έδρα του θέλει να πάρει μία μεγάλη νίκη που εκτός από τους δύο βαθμούς θα τονώσει και το ηθικό. Η Νέα Κηφισιά όμως δεν έχει σκοπό να χαριστεί καθώς δεν θέλει να χάσει… έδαφος από την κορυφή. Πηγαίνει στην Κρήτη με μόνο στόχο το «διπλό».

ΛΑΥΡΙΟ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λαυρίου, 17:00)

Ακόμα νίκη μέσα στην έδρα του θέλει να πάρει το Λαύριο και έτσι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στην αντίπερα όχθη, η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη και να πάρει αβαντάζ όσον αναφορά το θέμα της παραμονής.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ζωγράφου, 17:00)

Να επιστρέψει στις εμφανίσεις που… ξέρει, θέλει ο Φιλαθλητικός και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.  Η ομάδα του Ζωγράφου δεν έχει σκοπό να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο. Ο Αρκαδικός ωστόσο, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να απομακρυνθεί κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΟΦΗ (Κοντόπευκο, 17:00)

Τη νίκη που θα της δώσει και μαθηματικά την παραμονή θέλει να πετύχει η Αγία Παρασκευή. Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στις εκπλήξεις και να πάρει τους δύο βαθμούς και να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για την παραμονή.