Αγωνιστική “πρεμιέρα” για τους Βετεράνους της Λάρισας

Tον πρώτο του αγώνα έδωσε χθες στο Αλκαζάρ ο νεοσύστατος Σύλλογος Βετεράνων Λάρισας, ο οποίος αντιμετώπισε την Εθνική Βετεράνων. Η Εθνική επικράτησε με 85-76 αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στο ίδρυμα αυτιστικών παιδιών «Ελευθερία».

Στο ημίχρονο του ματς τιμήθηκε η μνήμη του Γιάννη Λάτσιου, του Λευτέρη Γκερλιώτη, του Κυριάκου Χατζηβασιλείου, του Τάσου Σπυρόπουλου και του Παναγιώτη Νικούδη, πέντε ανθρώπων του λαρισινού μπάσκετ που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή…

«Το έχουν αποδείξει πως οι βετεράνοι είναι κοντά σε κάθε φιλανθρωπικό αγώνα και θα το κάνουμε συνέχεια όσο μπορούμε» δήλωσε ο Νάσος Γαλακτερός, ενώ ο Ευθύμης Ρετζιάς τόνισε: «Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται απόψε (σ.σ. χθες βράδυ) καθώς τιμούμε τόσο τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή ενώ βοηθάμε και τα παιδιά του ιδρύματος Ελευθερία».

Ένας εκ των ιδρυτών του Συλλόγου Βετεράνων της Λάρισας, ο Θοδωρής Λιάκος υπογράμμισε ότι «είναι μια συγκινητική βραδιά για πολλούς λόγους. Εμείς δημιουργήσαμε το Σύλλογο Βετεράνων με σκοπό να κάνουμε τέτοιου είδους ενέργειες. Αυτή ήταν η πρώτη μας κίνηση και στο μέλλον θα δείτε ακόμα περισσότερες γεμάτες ανθρωπιά και συναισθηματισμό».

Επίσης, ο ένας εκ των προπονητών του Συλλόγου Βετεράνων Λάρισας, ο Ηλίας Λιάκος, πρόσθεσε: «Ήταν μια εκδήλωση που χρειαζόταν να γίνει για τους ανθρώπους τους φίλους μας που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ηλίας Λιάκος – Μιχάλης Σπηλιώτης): Ζαχαρέλης, Παγώνης, Γιασάρης, Κουραμάς, Βούντας, Ακριβούλης, Τζήμας, Λεπενιώτης, Παπαιωάννου, Πραγκαφύλης, Ζέστας, Τέλιος, Δραγατογιάννης, Μπουλιάκης, Βησσαρίου, Λιάκος, Σπυρόπουλος Κ., Σπυρόπουλος Αν.,

ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: Χρυσανθόπουλος, Σδράκας, Κωνσταντινίδης, Λαλακης, Καραίσκος, Τόλιας, Κουλαξής, Γαλακτερός, Κούβελας, Ρετζιάς, Νεμάνια.

Πηγή: sportrikala.gr