Αγωνιστική χωρίς φαβορί

ball-periergiΟι δύο προηγούμενες αγωνιστικές απέδειξαν πως μάλλον θα είναι η χρονιά των εκπλήξεων. Η 3η αγωνιστική αναμένεται ενδιαφέρουσα αφού όλα τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα. Από την Κρήτη μέχρι τον Λαγκαδά τα ματς προσφέρονται για τους λάτρεις του μπάσκετ, καθώς είναι πολύ πιθανό να κριθούν στις λεπτομέρειες.

ΟΦΗ – ΚΑΒΑΛΑ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Για ακόμα μία αγωνιστική ο ΟΦΗ καλείται να αντεπεξέλθει στα δύσκολα. Οι κρητικοί έχοντας σαφώς καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, υποδέχονται την Καβάλα σ΄ένα ματς το οποίο αναμένεται ντέρμπι. Τα πράγματα όμως δεν αναμένονται εύκολα και για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, αφού καλείται σε πέντε εφτά μέρες να παίξει το τρίτο επίσημό της παιχνίδι. Όπως και να έχει και οι δύο θέλουν πολύ τη νίκη γι΄αυτό και το ματς θα είναι αμφίρροπο.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Λαγκαδά, 17:00)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Ερμής. Η ομάδα του Λαγκαδά είναι αποφασισμένη απέναντι στον Εθνικό να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να αποτρέψει το 0-3. Ο αντίπαλος από την άλλη θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες γεγονός πως θα τους τονώσει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία.

ΑΕΤΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Στρέφη, 17:00)

Για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, ο Αετός υποδέχεται ένα ακόμα φαβορί για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν  πως κανείς δεν θα περάσει εύκολα από του Στρέφη, αλλά αυτή τη φορά θα επιδιώξουν να συνδυάσουν τη δυναμική εμφάνιση με νίκη.  Από την άλλη όμως, ο Αρκαδικός θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να ρεφάρει την ήττα από το Λαύριο. Η ομάδα της Τρίπολης όμως θα παραταχθεί χωρίς ένα σημαντικό παίκτη της, τον Πέτρο Νοέα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής.

ΛΑΥΡΙΟ – ΗΡΑΚΛΗΣ (Λαυρίου, 17:00)

Με ηθικό στο… Εβερεστ, το Λαύριο θα παλέψει απέναντι στον Ηρακλή για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Η έδρα δίνει πάντα έξτρα δύναμη στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ώστε να πάρει ακόμα μία σημαντική νίκη απέναντι σ΄έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ο «γηραιός» έχει δείξει τη δυναμική του και δεν έχει σκοπό να παραδοθεί αμαχητί.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λευκάδας, 17:00)

Να πάρει αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο  της εντός έδρας ματς θέλει η Δόξα. Οι Λευκαδίτες θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους , ώστε να μην μείνουν πίσω βαθμολογικά.  Το Παγκράτι από την άλλη έχει αποδείξει ότι το συγκεκριμένο νησί του… πάει πολύ. Κάτι που σημαίνει ότι το απόγευμα για τους γηπεδούχους δεν αναμένεται εύκολο καθώς οι «ροσονέρι» ξέρουν να παλεύουν.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΨΥΧΙΚΟ  (Λιβαδειά, 17:00)

Η Λιβαδειά θέλει απέναντι στο Ψυχικό να κάνει… σεφτέ και να πετύχει την πρώτη της νίκη γεγονός που θα της τονώσει και το ηθικό. Όμως η αποστολή της δεν αναμένεται εύκολη αφού υο Ψυχικό θα παραταχθεί απόλυτα αφοσιωμένο ώστε να φύγει από την πόλη με το «διπλό» και να ρεφάρει την ήττα από τη Βέροια. Χωρίς τον Πάνου θα αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (ΔΑΚ Βέροιας, 17:00)

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θα επιχειρήσει να πετύχει ο Φίλιππος απέναντι στον Ηλυσιακό. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα έχει αποδείξει πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και πως είναι ικανή να κερδίσει κάθε παιχνίδι.  Ο Ηλυσιακός όμως έχει δείξει πως παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών που την αποτελούν, διαθέτουν πάθος και ταλέντο, στοιχεία που μπορούν να δώσουν στην ομάδα τη νίκη.