Αγώνας παλαιμάχων Πάτρας-Μικτής Πάτρας και 1ο τοπικό ALL STAR GAME!

Σε εντατικούς ρυθμούς εντός γηπέδου (αλλά περισσότερο…εκτός) συνεχίζεται η προετοιμασία των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Πάτρας και της Μικτής Πάτρας για τον μεταξύ τους αγώνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, στην κεντρική σάλα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιβόλας, και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Γιορτή του Παιδιού – Χριστούγεννα 2012», που διοργανώνεται
από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Την συμμετοχή τους στον αγώνα έχουν οριστικοποιήσει –μεταξύ άλλων- οι:
Για τον Απόλλωνα Πάτρας: Αλέκος Δημητριάδης, Νίκος Βετούλας, Γιάννης Μπαζίνας, Κώστας Πετρόπουλος, Τάκης Πετρόπουλος, Κώστας Ρακιντζής, Ανδρέας Μπερδέσης, Θεόδωρος Δούβρης, Άγγελος Ματθαιακάκης, Κώστας Φαρμάκης, Γιάννης Μολφέτας, Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος. Καθήκοντα μελών του προπονητικού τημ, γενικού
αρχηγού, εφόρου, έχουν αναλάβει οι: Νίκος Καλογερόπουλος, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Αντώνης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κολλυρόπουλος κ.ά.
Για την Μικτή Πάτρας: Γιώργος Σκροπολίθας, Σάκης Φραγκισκάτος, Μάκης Φραγκισκάτος, Λάμπρος Φραγκισκάτος, Σπύρος Μενάγιας, Ντίνος Γαβριήλ, Γιώτης Κανατσέλος, Νίκος Βουρνάς, Γιώργος Καράτσαλος, Γιάννης Γιαλελής, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Σπύρος Βερναρδής, Σταμάτης Τεπετές, Δημήτρης Πελεκούδας, Θανάσης Σκούτσς, Νίκος Κοτσώνης, Στάθης Μαστρογιαννόπουλος. Καθήκοντα μελών του προπονητικού τημ, γενικού αρχηγού, εφόρου, έχουν αναλάβει οι: Γιώργος Γκάβρος, Νίκος Ρήγας, Κώστας Ζωγόπουλος, Αλέκος Δημόπουλος, Χριστόφορος Σταμόπουλος κ.ά.

Ο αγώνας Μπάσκετ Παλαιμάχων ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και την Μικτή Πάτρας θα ξεκινήσει στις 17:00. Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από το «στρατόπεδο» του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρουν ότι ο Αλέκος Δημητριάδης έχει εντατικοποιήσει τον τελευταίο ένα μήνα την προετοιμασία του. Περισσότερα στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων «Γιορτή του Παιδιού – Χριστούγεννα 2012» για το ερχόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 περιλαμβάνει:

• 10.00-13.00: Την γιορτή του Βόλεϊ στην κεντρική σάλα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου
• 11.00: Οι γονείς των παιδιών που μετέχουν στις ακαδημίες Μπάσκετ θα έχουν συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου με εθελοντές και συντονιστές της κίνησης «Πρόταση» με θέμα: Ενημέρωση- ευαισθητοποίηση κατά των εξαρτήσεων και ο ρόλος της
οικογένειας στην πρόληψη • 18.00-18.30: Προκριματικά διαγωνισμού τρίποντων
• 19.00: 1ο Τοπικό All Star Game στην κεντρική σάλα. Στο ημίχρονο θα γίνουν τα τελικά του διαγωνισμού τρίποντων και καρφωμάτων.

Συνδιοργανωτές είναι ο Α.Σ. Σφήκα, η Απολλωνιάδα, ο Προμηθέας Πάτρας και ο Σπόρτινγκ Πάτρας. Οι αθλητικές εκδηλώσεις του Μπάσκετ τελούν υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑ-Η, η οποία αποφάσισε να διατεθεί το ποσό που  θα συγκεντρωθεί κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο «Μέριμνα».