Αδαμόπουλος: «Το παιχνίδι θέλει προσοχή»

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη με πρωινά σουτ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (11/2) κόντρα στην Ελίμεια.

Επειτα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το Πευκοχώρι ή η οποία συνδυάστηκε και με κακή εμφάνιση, η ομάδα του Μεσολογγίου να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Δημητριάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού Ντίνου Σταυρόπουλου καθώς ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε εκτός προπονήσεων όλη την εβδομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή και του επιτελείου του.

Όλοι στην ομάδα έχουν πεισμώσει μετά την τελευταία ήττα στο Πευκοχώρι και θέλουν από αύριο να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα παραμένωντας στη κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια κανείς δεν υποτιμά την ομάδα της Ελίμειας άσχετα με τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και όλοι δηλώνουν έτοιμοι να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα ώστε να έρθει η νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Αντιπροσωπεία των παιχτών μοίρασε προσκλήσεις σε σχολεία της πόλης μας χθες το πρωί καλώντας τα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο ώστε να απολαύσουν έναν αγώνα μπάσκετ Β’Εθνικής και παράλληλα να ενισχύσουν και την ομάδα μας.

Εν όψει της αυριανή (11/2) αναμέτρησης ο Μάκης Αδαμόπουλος μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube.