ΑΕΚ και με… πιστοποιητικό!

Στο πρωτάθλημα της Α2 θα μπορεί ν’ αγωνιστεί πλέον η ΑΕΚ, καθώς σήμερα η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού έδωσε το πολυπόθητο πιστοποιητικό που περίμεναν στην Ένωση. Πλέον οι κιτρινόμαυροι μπορούν να προχωρήσουν στις μεταγραφικές τους κινήσεις, όπως είχε αναφέρει κι ο Νίκος Γεωργαντζόγλου…

Η ανακοίνωση:

«Με σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΚΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α2 ύστερα από αγώνες που έδωσε η νέα διοίκηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται, έτσι ώστε η ομάδα να συμπληρώσει το ρόστερ της και να είναι έτοιμη στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, με αντίπαλο τον Αρκαδικό, στο κλειστό της Ζωφριάς για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με δύο ικανότατα στελέχη που θα πλαισιώσουν το διοικητικό σχήμα. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Άργους, Νίκο Γριμάνη, του οποίου είναι γνωστό το έργο στον χώρο του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια ως παράγοντας και τον γνωστό Ενωσίτη δημοσιογράφο Χρήστο Μυλωνά, που έχει διατελέσει παρουσιαστής τόσο στην Ελληνική Τηλεόραση (ΕΤ1), ενώ τώρα είναι αρχισυντάκτης και παρουσιαστής εκπομπής στο κανάλι της Βουλής και ο οποίος θα βοηθήσει σε θέματα χορηγιών αλλά και επικοινωνιακά».

Συνέχεια στις μεταγραφές

Ηδη στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να τρέχουν ώστε να προλάβουν να συμπληρώσουν το ρόστερ, καθώς σε λιγότερο από εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα.

Τα πλάνα ήδη υπάρχουν και αρχίζουν νε παίρνουν “σάρκα και οστά”.  Μετά λοιπόν τον Πέτρο Νοέα και τον Αντώνη Μάντζαρη, που ήδη έχουν ανακοινωθεί, καθώς τους Αλέξη Φαλέκα και Νίκο Κόκκαλη που είναι προ  των πυλών, σειρά έχει ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να “κλείσει” στο «δικέφαλο».

Από εκεί και μετά οι θέσεις που  “καίνε” τον Κώστα Οικονομάκη είναι στη γραμμή των ψηλών. Ο… εκλεκτός είναι ο Δημήτρης Δέσπος ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τον τεχνικό του «δικεφάλου», ενώ ένα ακόμα όνομα που απασχολεί είναι αυτό του Αγγελου Σιαμανδούρα.