Αθλητικός διευθυντής στο Μίλωνα ο Δούνης

Μία από τις παλιές… καραβάνες στον παραγοντικό κομμάτι του μπάσκετ προσέλαβε ο Μίλωνας. Ο λόγος για τον Θανάση Δούνη, έναν άνθρωπο που ξέρει καλά το μετερίζι από την ενασχόλησή του για πάνω από 30 χρόνια.

Ο πρώην general manager του Χολαργού (στη Basket League) ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή στο σωματείο της Νέας Σμύρνης, το οποίο έχει υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Ο Θανάσης Δούνης, αναλαμβάνει από σήμερα, Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα. O Θανάσης Δούνης είναι ένας εκ των πλέον έμπειρων στελεχών του ελληνικού μπάσκετ, καθώς έχει υπηρετήσει το άθλημα από θέσεις ευθύνης σε υψηλό επίπεδο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει διατελέσει General Manager στον Πανιώνιο και Τeam Manager της ομάδας του Χολαργού (αμφότερες Basket League) ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς συλλόγους όπως ο Ηρακλής, ο Ηλυσιακός, ο Έσπερος Καλλιθέας και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Η εμπειρία του νέου Αθλητικού Διευθυντή του Μίλωνα, από το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, θα προσδώσει νέα δυναμική σε επίπεδο οργάνωσης και αντίληψης της ομάδας, με τη συγκεκριμένη συνεργασία να αποτελεί ακόμη μια κίνηση προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του τμήματος μπάσκετ και της δημιουργίας των προυποθέσεων για την περαιτέρω οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ο Θανάσης Δούνης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη της διοίκησης του Μίλωνα προς το πρόσωπο μου και αιθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα συμβάλλω στην πολύ σοβαρή προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του συλλόγου για ένα νέο φιλόδοξο project με τεχνοκρατική και σύγχρονη προσέγγιση. Με σταθερά και σίγουρα βήματα, ο κοινός στόχος είναι η επαναφορά του Μίλωνα στο επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ».

Θανάση καλωσόρισες στον Μίλωνα!».