Αισιοδοξία για Βουρνά στη Δόξα

Την Πέμπτη θα επιστρέψει στη Λευκάδα ο Νίκος Βουρνάς προκειμένου να συζητήσει με τη Δόξα το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Πατρινός προπονητής κάνει όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος της χρονιάς “δεύτερες σκέψεις” σχετικά με το αν θα συνεχίσει στη Λευκάδα, ωστόσο στη διοίκηση δηλώνουν αισιόδοξοι ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν στο τέλος.

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που προέχει για τη Δόξα, παράλληλα όμως γίνονται και κάποιες συζητήσεις με τους υπάρχοντες παίκτες, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας αξίολογος κορμός 8-9 αθλητών, ανεξάρτητα με το αν η ομάδα θα παίξει τελικά στη Β’ Εθνική ή στην Α2, όπως φημολογείται εδώ και κάμποσες εβδομάδες.

Προτεραιότητα στις διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει δόθηκαν στους Νίκο Λυμπάρη, Βασίλη Βαγενά, τους οποίους η Λευκάδα θέλει οπωσδήποτε να διατηρήσει στο ρόστερ της. Από εκεί και πέρα, αυτοί που δεν υπολογίζονται είναι οι Στράτος Παπαδόπουλος, Αντώνης Γκοντόπουλος (μπαίνουν και φαντάροι) και ο Νίκος Δουβίτσας, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και θα ασχοληθεί με την προπονητική, κάνοντας την αρχή από τη γυναικεία ομάδα της Δόξας.