Με τα γνωστά προβλήματα των Γιάννη Ψαθά, Χρήστου Μπάρμπα και Γιώργου Μουρίκη συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Ψυχικό. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μεσαίο δάκτυλο της δεξιάς ποδοκνημικής, ενώ ο Μπάρμπας έχει πρόβλημα με τα νεφρά του. Συγκεκριμένα, έχει μαζευτεί λίγη άμμος με αποτέλεσμα να του προκαλεί κολικό. Υπάρχει ωστόσο αισιοδοξία από τον Γιώργο Ρεμεντέλα πως οι δύο παίκτες θα είναι παρόντες στο ματς με την Λιβαδειά.

Αντίθετα πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Γιώργος Μουρίκης, ο οποίος παρά το γεγονός πως την περασμένη βδομάδα έδειχνε να ξεπερνά το πρόβλημα στην μέση, χθες μετά την προπόνηση παραπονέθηκε και πάλι για έντονες ενοχλήσεις. Ο 21χρονος αθλητής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο κόουτς του Ψυχικού αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα ενόψει Λιβαδειάς δήλωσε πως «έχουμε μάθει εδώ και ένα να ζούμε με τα προβλήματα τραυματισμών κάποιων βασικών παικτών μας.» και συνέχισε: «καταρχάς θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νίκη Αμαρουσίου, παρά τα προβλήματα που είχαμε. Στο μυαλό όλων βρίσκεται το παιχνίδι με τη Λιβαδειά. Σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελά η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα, η βαθμολογική θέση της οποίας είναι πλασματική αφού έχει χάσει πολλά παιχνίδια με μικρές διαφορές. Εξαιτίας κάποιων λεπτομερειών δεν βρίσκονται σε υψηλότερη θέση. Είναι μία ομάδα που βάσει ρόστερ και δυνατής έδρας έπρεπε να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.»

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» αναλύοντας το παιχνίδι τόνισε: «Στόχος μας είναι να εξουδετερώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού της Λιβαδειάς που αφορούν το ένας εναντίον ενός στο οποίο αρέσκονται κάποιοι παίκτες της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, γιατί είναι τέτοια η ποιότητα των αντιπάλων μας, που δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να εφησυχάσεις. Θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο σε συνδυασμό με τα δικά μας προβλήματα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο».