Αισιόδοξοι για την ένσταση στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο δεν πρόκειται να παρατήσει τη μάχη που δίνει για τη δικαίωσή του στον αγώνα με τον Δούκα. Οι Κρητικοί βασίζουν την ένστασή τους (υποστηρίζοντας ότι στην τελευταία φάση του αγώνα το χρονόμετρο ξεκίνησε με καθυστέρηση) σε δεδικασμένα παλαιότερων αγώνων, όπως την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ από τη σεζόν 2008-09 (όταν δικαιώθηκε ο “δικέφαλος”), αλλά και δύο ανάλογες υποθέσεις από τη σεζόν 2004-05 (Ποσειδώνας Καλαμάτας-ΑΓΟΡ και ΑΓΟΡ-ICBS).

«Δεν θεωρούμε ότι έχουμε χάσει αυτό το ματς. Συνεχίζουμε σαν να έχουμε νικήσει και το μόνο που μας απασχολεί, όπως και πριν από αυτόν τον αγώνα, είναι να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας» τονίζει ο Βασίλης Ράλλης.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής του Ηρακλείου είχε χθες όλους τους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση, την πρώτη μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε. Πλέον, οι Κρητικοί επικεντρώνονται στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή στις 16:00 και όχι το Σάββατο στις 17:00, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων.

«Το πρωτάθλημα μόλις τώρα αρχίζει για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και τη σωτηρία» λέει ο Βασίλης Ράλλης, που στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας, προγραμμάτισε φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ για αύριο στις 18:00 στο Βαρδινογιάννειο.