Αιχμές για τα προβλήματα που δημιουργούνται από εξωτερικούς παράγοντες

Aνακοίνωση με ευθείες αναφορές σε προβλήματα που δημιουργούνται από εξωτερικούς παράγοντες , εξέδωσαν πέντε μέλη της διοίκησης των Τρικάλων.

Αναλυτικά:

«Τα υπογράφοντα μέλη του Δ.Σ  της ομάδας μπάσκετ Aries Τρίκαλα   B.C, κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, ανακοινώνουν τα εξής:

Σε απάντηση δημοσιευμάτων για την οικονομική στήριξη της ομάδας έως τώρα  όλο  το βάρος των οικονομικών πόρων κατά 90%  «έπεσε» στους υπογράφοντες ανθρώπους, του Δ.Σ, με κεφάλαια χορηγών ή ίδια κεφάλαια.

Η ομάδα με την βοήθεια των φιλάθλων και υγιών επιχειρήσεων της πόλης μας, κατάφερε να βγάλει αισίως την περσινή χρονιά και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της.

Πιστεύουμε ότι η βοήθεια ανθρώπων που είναι κοντά ή μακριά από την ομάδα και λειτουργούν ανιδιοτελώς και χωρίς προσωπικά οφέλη είναι καλοδεχούμενη και μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Θέλουμε επίσης δημοσίως να πούμε ότι οι υπογράφοντες, με την αμέριστη εμπιστοσύνη προς το τεχνικό τιμ και τους αθλητές της ομάδας μας, τα όποια προβλήματα ή εσωστρέφειες  δημιουργούνται από εξωτερικούς παράγοντες, μας κάνουν πιο ισχυρούς σαν οικογένεια.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για την ομάδα και την πόλη μας, και περιμένουμε την έμπρακτη βοήθεια του απλού φιλάθλου αλλά  και των επιχειρηματιών της, που μπορούν να βοηθήσουν στην σημαντική αυτή καμπή της πορείας μας.

Με την διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι, σας ευχαριστούμε όλους που είστε κοντά μας.

 

Υ.Γ Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για τη σημαντικότατη βοήθειά τους.

α) κ. Ταμήλο Μιχ, βουλευτή Τρικάλων και μέλος του Δ.Σ

β) κ. Μιχαλάκη Χρ, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων

Χλωρός Νίκος                               Σκρέτας Κώστας

Παπαγεωργίου Δημήτρης    Φρύδας Ευάγγελος

Μπαλωμένος Αλέκος »