Ακαρπη η συνάντηση με τον δήμαρχο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδη είχε την Παρασκευή η Επιτροπή Μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, με κεντρικό θέμα συζήτησης την προοπτική της ομάδας. Κάποιο θετικό αποτέλεσμα, πάντως, δεν υπήρξε…

Η επιτροπή μπάσκετ παρουσίασε την προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες και στην ανδρική ομάδα και υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην λειτουργία του Συλλόγου, των συνδρομών και των οικονομικών χορηγιών από τους φίλους και τους γονείς του συλλόγου.

Παράλληλα, τέθηκε επί τάπητος το πρόβλημα που υπάρχει με την άδεια λειτουργία του κλειστού του Πλάτωνα, με τον δήμαρχο να λέει από την πλευρά του ότι υπάρχει αδυναμία να παρέχει την παραμικρή οικονομική ενίσχυση, πέρα από την προσπάθεια επίλυσης του γηπεδικού προβλήματος.

Τέλος, ο νικαιώτικος σύλλογος, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Ιωνικού να συμβάλλουν αυτοί… «Με δεδομένες τις δυσκολίες, τις αυξημένες υποχρεώσεις και την επιθυμία να συνεχισθούν οι επιτυχίες της ανδρικής Ομάδας και των τμημάτων υποδομής, η επιτροπή μπάσκετ απευθύνει πρόσκληση στα μέλη της οικογένειας του Ιωνικού που το επιθυμούν, να συμβάλλουν ενεργά πλαισιώνοντας άμεσα την προσπάθεια» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.