Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα…

Σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Αγ. Παρασκευή βρίσκεται ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α., αφού κέρδισε και την Καλαμάτα ’80 και πλέον προετοιμάζεται για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η Πατρινή ομάδα την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενηθεί από το ανεβασμένο αγωνιστικά Λεωνίδιο, την παραπάνω εβδομάδα θα δώσει δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πορφύρα, ενώ σε δύο εβδομάδες από τώρα θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Αγ. Παρασκευή, σε μία τριάδα αγώνων όπου ίσως παιχτούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής, με την Καλαμάτα ’80, ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Γιατράς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, γεγονός που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του που ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Κρατάμε μόνο τη νίκη από ένα παιχνίδι που έτσι και αλλιώς θα κερδίζαμε. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα για τα παιδιά δεν είναι επαρκής και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».