Ακράτα: “Ο κ. Γιώργος Σκαραφίγκας δεν εκτίμησε την εμπιστοσύνη μας”

Η λύση της συνεργασίας του Γιώργου Σκαραφίγκα επισημοποιήθηκε από την Ακράτα, με μία ανακοίνωση στην οποία ο σύλλογος ρίχνει αρκετά “καρφιά” στην επιλογή του Έλληνα προπονητή. “Δεν εκτίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το ΔΣ και ο κόσμος της Ακράτας”, αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ θετει και το ερώτημα “όλα στο βωμό του χρήματος κ. Σκαραφίγκα;”… Στην Ακράτα δεν δείχνουν να πτοούνται από την απόφαση του Σκαραφίγκα και καταλήγουν “με το χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων” και “… μαθαίνουμε από τα λάθη μας… συνεχίζουμε δυναμικά”.

Η ανακοίνωση της Ακράτας αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Α.Ο ΑΚΡΑΤΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ και τον ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία …..
Δυστυχώς ο κ.Σκαραφιγκας δεν εκτίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το ΔΣ και ο κόσμος της ΑΚΡΑΤΑΣ και προτίμησε να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την ομάδα(μετά την πρώτη αγωνιστική ) που ο ίδιος έστησε και προετοίμασε και την οποία το ΔΣ ενέκρινε με μεγάλες οικονομικές θυσίες και τεράστιο αγώνα …….
Θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές βέβαια …

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ.Σκαραφιγκα ;;;

ΗΘΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι αξίες που δεν γνωρίζετε ;;;;

Δεν σας δώσαμε πότε το δικαίωμα να παίξετε με την ομάδα της ΑΚΡΑΤΑΣ …,αντιθέτως σας φερθήκαμε άψογα με εντιμότητα ,πνεύμα συνεργασίας και φερεγγυότητα ..

Για εμάς πάνω από όλα είναι
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!!
Με το χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια !!!

Καλή συνέχεια στον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ
κ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ …..

AKRATA BC
Μια ΠΟΛΗ ,μια ΟΜΑΔΑ ,μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!!!!

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας …….
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!!”.

Διαβάστε ακόμη…