Ακόμα ένα θεσσαλικό ντέρμπι για την Καρδίτσα

Ένα ακόμη Θεσσαλικό ντέρμπι έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, το Σάββατο (10/3, 17:00) στο κλειστό της Αγιάς, αντιμετωπίζοντας  τον τοπικό Ερμή

Ένα παιχνίδι που πέρα από τον τοπικό του χαρακτήρα, αφού αναμετρώνται οι δυο από τους τρεις εκπροσώπους της Θεσσαλίας στην Α2, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, που βρίσκονται στη ζώνη των πλέι-άουτ και επομένως, κάθε αγώνας από τώρα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, έχει μεγάλη αξία.

Ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από τρεις σερί νίκες και κόντρα στον Αρκαδικό το προηγούμενο Σάββατο, έκανε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση, καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 100-67. Το Σάββατο όμως, υπάρχει ένα διαφορετικό ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, απέναντι στην ομάδα του γειτονικού νομού Λάρισας.

Όπως σε κάθε ματς, έτσι και το Σάββατο οι «κυανόλευκοι» θα εμφανιστούν στο γήπεδο για τη νίκη, φιλοδοξώντας να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους απέναντι σε έναν έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο.

Οι αναγκαστικές απουσίες από τις προπονήσεις και οι τραυματισμοί δε λείπουν για την ομάδα της Καρδίτσας ούτε κι αυτή την εβδομάδα, με το Γιάννη Τζήμα να περιμένει για μια ακόμη φορά μέχρι την τελευταία στιγμή, για το ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Όμως, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει καλή ψυχολογία και πίστη πως η ομάδα μπήκε με τις τρεις συνεχόμενες νίκες δυναμικά στο τελευταίο ένα τρίτο της κανονικής περιόδου και θέλει μέχρι το τέλος να παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, ώστε να φτάσει στην καλύτερη δυνατή τελική συγκομιδή βαθμών.