Ακόμα ένα ντέρμπι για τη Χαλκίδα

Χαλκίδα – Αετός (Κανήθου, 17:00)

Το τρίτο ντέρμπι στη σειρά σε ισάριθμες αγωνιστικές καλείται να δώσει  η Χαλκίδα, η οποία μετά από Πόλις και Ίλιον υποδέχεται στο κλειστό της Κανήθου, τον Αετό . Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου θέλει να αφήσει πίσω της  το στραβοπάτημα της 20ης αγωνιστικής και ένα βήμα πριν το… φώτο φίνις να κατοχυρώσει τον εισιτήριο για την ανόδου στη Β’ εθνική. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα τα δώσουν όλα, ώστε να διατηρήσουν κάθε πιθανή ευκαιρία για απευθείας είσοδο στα μεγαλύτερα σαλόνια.

Εργοτέλης – Εσπερος Λαμίας  20-0

“Κουτί” ήρθε στον Εργοτέλη η απόφαση του Έσπερου Λαμίας να μην κατέβει στην Κρήτη για το μεταξύ τους παιχνίδι και να χαρίσει με 20-0 το συγκεκριμένο ματς στους γηπεδούχους . Και αυτό γιατί ο βασικός πια πλέι μεικερ της ομάδας, Χρήστος Σκάνδαλος, οι έφηβοι που συμπληρώνουν το ανδρικό αλλά και ο ένας εκ των βοηθών του Γιώργου Μακράκη στον πάγκο του συλλόγου (Αλέξης Χριστοδούλου), βρίσκονται στην Καβάλα για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους, στο πανελλήνιο της κατηγορία τους.

Πολυκράτης – Ενωση Ιλίου (Πυθαγόρειο, 13:00)

Με την αίσθηση, “Οίνος  Εφραίνει Καρδίαν ” θα προσπαθήσει να επιστρέψει  το  Ίλιον από τη Σάμο καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει του Πολυκράτη δένει και μαθηματικά την άνοδο του στη Β’ εθνική. Οι «κόκκινοι» από την πλευρά τους  για ακόμα μια φόρα θα επιδιώξουν  να μεθύσουν το “θεριό” στο Πυθαγόρειο και να προσθέσουν  ακόμα μια μεγάλη νικη  στο ενεργητικό  τους, στο 2ο όμιλο νότου.

Πορφύρας – Πόλις (Σαλπέα, 17:00)

Ετσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στη Γ’ εθνική το ματς ανάμεσα σε Πορφύρα και τον Πόλις δεν πρόκειται να φέρει βαθμολογικές αλλαγές. Ομως μια νίκη των “ροσονέρι” επί ενός δυνατότερου βάση δεδομένων αντιπάλου, θα τους δώσει την ευκαιρία να χαιρετίσουν με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία. Οι “πράσινοι” βέβαια θέλουν να ολοκληρώσουν με χαμόγελο τις εμφανίσεις τους, στον πρώτο χρόνο συμμετοχής σε αυτό το επίπεδο.

Νίκη Αμαρουσίου – Ηρόδοτος (Σπ. Λουης Αμαρ., 17:00)

Εχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η Νίκη  δεν φοβάται για την έκβαση των αποτελεσμάτων της στα δυο τελευταία ματς. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι οι νεοφώτιστοι δε θα κυνηγήσουν να κατακτήσουν και τα δυο αυτα ροζ φύλλα αγώνα που τους απομένουν τη φετινή σεζόν. Με ίδιο στόχο θα παραταχθεί και ο Ηροδότος στο Μαρούσι μιας και η όρεξη για πανηγυρισμούς δεν έπαψε ποτέ ναυπάρχει, από τους παίκτες του Γιάννη Κόκκινου, παρά τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί για τον ουραγο του ομίλου.

Λιβαδειά – Ψυχικό (Λιβαδειάς, 17:00)

Τους δυο βαθμούς θέλει να κατακτήσει το Ψυχικό στη δύσκολη έδρα της Λιβαδειάς, ώστε να διεκδικήσει καθαρά το εισιτήριο για την ανόδου  σε περίπτωση στραβοπατήματος των δυο βαθμολογικά ανωτέρων του. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν μέχρι τέλος, ώστε να γιορτάσουν την 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα.