Ακόμα μία φιλική νίκη για τους Τιτάνες

titanes_palamaΦιλική νίκη πέτυχαν οι Τιτάνες Παλαμά στην έδρα των Φαρσάλων επί της τοπικής ομάδος στο παιχνίδι που έδωσαν στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Παλαμά ξεκίνησε κάπως νωχελικά το παιχνίδι και στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε  πίσω στο σκορ έως και 8 πόντους ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξε σημάδια ανόδου αλλά χωρίς και πάλι να μπορεί περάσει μπροστά στο σκορ και να κλείνει το ημίχρονο στο +3 για τους γηπεδούχους με σκορ 39-36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η πίεση και οι καλές άμυνες των παιχτών του Παλαμά είχαν ως αποτέλεσμα να αρχίζουν να χτίζουν μια διαφορά που όσο κυλούσε ο χρόνος όλο και μεγάλωνε για να έρθει το τελικό σκορ 64-87 υπέρ των Τιτάνων.

Το Δ.Σ, προπονητής και παίκτες των Τιτάνων Παλάμα ευχαριστούν το Γ.Σ.Φαρσάλων για τη φιλοξενία και τους εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα,με πολλές επιτυχίες.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Παλαμά την Τετάρτη 9/1 στο κλειστό του Αγίου Θωμά Λάρισας με την ομάδα του Φοίνικα.