Αλίχοντζιτς: «Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή»

alixontzitsΟ Πανιώνιος προχωράει ακάθεκτος για την υλοποίηση του στόχου του στο πρωτάθλημα και ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, είναι ένα από τα «όπλα» που έχει στην «φαρέτρα» του ο Νίκος Οικονόμου.

Ο σέντερ του «Ιστορικού» και απέναντι στους Μαχητές Δόξας Πεύκων ήταν από τους πρωταγωνιστές συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του «8 στα 8» για τον Πανιώνιο.

«Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα μέσα από την ομαδική δουλειά που γίνεται» εξηγεί ο σέντερ των «κυανέρυθρων» και συνεχίζει: «Η άμυνα και η συγκέντρωση ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και εκμεταλλευτήκαμε τα καλά στοιχεία που έχουμε στο παιχνίδι μας».

Η έδρα είναι ένα από τα ατού του Πανιωνίου που θέλει να αξιοποιήσει. «Στο γήπεδο μας είμαστε πολύ δυνατοί, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη, η παρουσία του κάνει πιο εύκολη την δουλειά μας» επισημαίνει ο Φάχρο Αλίχοντζιτς.

Ο Πανιώνιος στην συνέχεια καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αίολο Αστακού, μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες, που ακόμη παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. «Έχουμε αντιμετωπίσει τον Αίολο και στο κύπελλο, όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε» κατέληξε ο σέντερ του «Ιστορικού».