Αλβέρτης, Παταβούκας στον Χολαργό

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νήαρ Ηστ συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Χολαργό. Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κατάμεστο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου έδωσαν το “παρών” μεταξύ άλλων ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Κώστας Παταβούκας.

Την εκδήλωση “άνοιξαν” ο κ. Ελ.Ελευθεριάδης με αναφορά στην ιστορία και τις αρχές του συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Τζουβελεκάκης με σύντομο χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες (των κ.κ. Χρήστου Λιονή, Αν. Καθηγητή Ιατρικής (με θέμα “Αθλητισμός και Οικονομική Κρίση”) και Κώστα Παταβούκα (με θέμα “Αθλητισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση”) και οι προγραμματισμένες βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι Ιωάννης Σγουρός, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Παταβούκας, Αριστίδης Γολέμης, Δημήτρης Μπασούρης, Ηρακλής Πατσόπουλος, καθώς και οι αθλητές του συλλόγου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας από τον πατέρα Ιωάννη και τον πατέρα Συμεών και άφθονα γλυκά για τους καλεσμένους.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους κ. κ. Οικονομόπουλο και Ελευθεριάδη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης» αναφέρει στο τέλος η ανακοίνωση του Χολαργού.